Κατηγορίες
Αθλήματα

Κορυφαία ατομική επίδοση για τη Ζάκκα στο ύψος, δεύτερη θέση με ρεκόρ για την Έφη Κολοκυθά του ΓΑΣ Αλεξάνδρεια

Πολύ καλή παρουσία πραγματοποίησε η Ιωάννα Ζάκκα (ΑΟ Φιλοθέης) στο Γκραν Πρι που έγινε για μία ακόμη χρονιά στο Άργος Ορεστικό.

Η έμπειρη αθλήτρια ξεπέρασε το 1,84 μ. στο ύψος και βελτίωσε το ατομικό της ρεκόρ της, το οποίο ήταν 1,83 μ. από τη φετινή χρονιά. Η 23χρονη στη συνέχεια δοκίμασε να ξεπεράσει το 1,87 μ., ύψος το οποίο θα έχει την ευκαιρία να απειλήσει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, εκεί όπου θα επιδιώξει να ανέβει ακόμη υψηλότερα. Η αθλήτρια του Γιάννη Κουτσογιαννόπουλου ξεπέρασε με την πρώτη το 1,74 μ. κι 1,78 μ. και με την δεύτερη το 1,84 μέτρα.

Ο Κώστας Δουβαλίδης (ΑΟ Ηφαιστία) αγωνίστηκε στα 110 μ. εμπ. και δίχως τον απαιτούμενο συναγωνισμό πέτυχε 13.60 (-0,1) σε μία προπονητική κούρσα ενόψει του Πανελληνίου Πρωταθλήματος. Στο μήκος η Κύπρια Νεκταρία Παναγή έδειξε σε καλή κατάσταση επικρατώντας με 6,66 μ. (0,3) και την ακολούθησε στη δεύτερη θέση η Έφη Κολοκυθά (ΓΑΣ Αλεξάνδρεια) που πέτυχε φετινό ρεκόρ με 6,49 μέτρα (1,1). Η έμπειρη αθλήτρια έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό και δείχνει έτοιμη να κυνηγήσει άλματα πάνω από τα 6,50 μ., στους αγώνες που ακολουθούν. Η τριάδα στο σημερινό αγώνα έκλεισε με την Λίλη Αλεξούλη (Πελασγός Λ.), η οποία σημείωσε 6,32 μ. (0,9) και πλέον στρέφει την προσοχή της στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Το φετινό του ρεκόρ βελτίωσε στο τριπλούν ο Παύλος Μπόφτης (ΓΣ Ηρακλής), ο οποίος ήταν νικητής με 16,28 μ. (-0,4), που είναι το τρίτο καλύτερο άλμα της καριέρας του. Λίγες μόλις ημέρες πριν το πανελλήνιο πρωτάθλημα της Πάτρας, ο Κυριάκος Ζώτος (ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας) ανέβασε ρυθμό και με 19,00 μ. βελτίωσε το φετινό του ρεκόρ στη σφαιροβολία.

Δείτε τα αποτελέσματα

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected