Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Μισή…ντουζίνα ανανεώσεις, αποκτήθηκε ο Γεωργόπουλος

Με την ανανέωση της εμπιστοσύνης στο πρόσωπο του Κώστα Παλαμάρα, έξι συμφωνίες για συνέχιση της συνεργασίας και μία μεταγραφή ξεκίνησε το χτίσιμο του ΑΟ Διαβολιτσίου για το νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Όπως αναφέρει το Sport365, μετά την ολοκλήρωση των διοικητικών διεργασιών με την εκλογή νέας διοίκησης, αρχίζουν σιγά σιγά να βρίσκουν το δρόμο τους και τα αγωνιστικά θέματα της ομάδας.

Η νέα διοίκηση υπό τον Γιάννη Κωνσταντάρα επιβεβαίωσε την πίστη στο πρόσωπο και τις ικανότητες του Κώστα Παλαμάρα ο οποίος θα βρίσκεται και φέτος στην άκρη του πάγκου της ομάδας.

Επίσης προχώρησε στην ανανέωση της συνεργασίας με πέντε ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είχαν βασικό ρόλο στην πορεία του τίτλου και είναι οι Φώτης Μπαλόπουλος, Σωκράτης Τσουκαλάς, Δημήτρης Πιτσιλής, Άγγελος Μπαστακός, Νίκος Λιόλιος και Άρης Σταματελόπουλος.

Οι άνθρωποι του ΑΟΔ όμως δεν σταμάτησαν καθώς προχώρησαν και στην πρώτη μεταγραφή που είναι ο μεσσήνιος εξτρέμ Άγγελος Γεωργιόπουλος.

Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός, αγωνίστηκε στον Παναργειακό στο πρώτο μισό του περυσινού πρωταθλήματος ενώ στον δεύτερο γύρο μετακόμισε στον Πάμισο όπου όμως για διάφορους λόγους δεν είχε την ευκαιρία να ξεδιπλώσει το αδιαμφισβήτητο ταλέντο του.

Ο Κώστας Παλαμάρας έχει ιδίαν άποψη για τον ποδοσφαιριστή καθώς συνυπήρξαν στον Τσικλητήρα Πύλου στον οποίο ο Γεωργιόπουλος έκανε καταπληκτικές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ο Νίκος Λιόλιος ήταν από τους πιο σταθερούς ποδοσφαιριστές καθ όλη τη διάρκεια της σεζόν, αγωνιζόμενος στο αριστερό άκρο της άμυνας αλλά και ως στόπερ.

Ο Γεωργιόπουλος έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον Διαγόρα Κοπανακίου και ακολούθησαν Εράνη Φιλιατρών, Καλαμάτα, Παναυπλιακός, Αιολικός, Βύζας Μεγάρων, Κυπαρισσία, Τσικλητήρας, Πάμισος και Παναργειακός

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected