Γ Εθνική / Τοπικά

Νέα σελίδα στον Αιολικό!

Σε νέα εποχή μπαίνει ο Αιολικός με τον Γιάννη Καραμπάση να επιστρέφει στην προεδρία, αναλαμβάνοντας ξανά τα ηνία του συλλόγου μετά από 12 χρόνια.

Εκπροσωπώντας μια ομάδα επιχειρηματιών τόσο από την Αθήνα όσο και από τη Μυτιλήνη, που θα συνδράμουν οικονομικά τη φετινή προσπάθεια, ο Γιάννης Καραμπάσης μπαίνει μπροστά και μέχρι το βράδυ αναμένεται το προεδρείο της Γενικής Συνέλευσης να ανακοινώσει και επίσημα τη σύνθεση του νέου διοικητικού συμβουλίου.

Σε αυτό σύμφωνα με πληροφορίες του Sportlesvos, θα υπάρχουν και γνώριμα πρόσωπα από τα προηγούμενα χρόνια, όχι όμως και ο Σταύρος Γριπιώτης που όπως έχει αποσαφηνίσει παραδίδει φέτος τη σκυτάλη, παραμένοντας όπως κάνει διαχρονικά στο πλευρό της ομάδας, όποτε και όπως του ζητηθεί.

Πρώτο μέλημα της νέας διοίκησης είναι η εξεύρεση προπονητή, με τον Γιάννη Καραμπάση και τους συνεργάτες του να έχουν ήδη εντοπίσει τους στόχους τους τόσο από την ντόπια αγορά, όσο και εκτός νησιού.

Από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι ήδη έχουν ξεκινήσει οι πρώτες διερευνητικές κρούσεις και σε παίκτες, που το επόμενο διάστημα θα μετατραπούν και σε επίσημες προτάσεις. Ολα δείχνουν ότι ο Αιολικός γυρίζει σελίδα, παρά το δύσκολο καλοκαίρι που πέρασε, ένα ακόμα από τα πολλά που μετράει ιστορικά την τελευταία 20ετια. Αποδεικνύοντας ότι είναι όντως πολύ σκληρός για να πεθάνει…

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected