Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Ο Πάρης Ζουμπούλης ο εκλεκτός για τον Εδεσσαϊκό!

Μία πολύ μεγάλη ποδοσφαιρική μορφή του ελληνικού ποδοσφαίρου και για περίπου μία 7ετία στους πάγκους, αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία του Εδεσσαϊκού.

Ο Πάρης Ζουμπούλης θα είναι ο αντικαταστάτης του Ηλία Σαπάνη στον “πράσινο” πάγκο, που θα βρεθεί και πάλι στις τάξεις της ομάδας από την οποία ξεκίνησε και ολοκληρωσε την πολυετή του καριέρα.

Ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε σε ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ξάνθη, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Κέρκυρα, Λεβαδειακό και ΑΣ Ρόδου ενώ τα τελευταία χρόνια εργάστηκε ως βοηθός προπονητή σε Παναιτωλικό, ΑΕ Λεμεσού και Αστέρα Τρίπολης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Ο Εδεσσαϊκός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Πάρη Ζουμπούλη.

Ο νέος τεχνικός του Εδεσσαϊκού είναι κάτοχος του διπλώματος UEFA A. Ποδοσφαιρικά δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις για τον Πάρη Ζουμπούλη καθώς όλοι γνωρίζουν την αξία του ως ποδοσφαιριστής.

Προπονητικά ξεκίνησε την καριέρα του,το 2009 όπου διατέλεσε βοηθός του κ. Παράσχου, του κ. Παπαδόπουλου και του κ. Χάβου στις Ξάνθη, Παναιτωλικό και Αστέρα Τρίπολης αντίστοιχα.

Έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη και στήριξη στον Πάρη Ζουμπούλη, σύσσωμη η διοίκηση του Εδεσσαϊκού καλωσορίζει τον νέο προπονητή της ομάδας μας και του εύχεται καλή επιτυχία.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected