Κατηγορίες
Αθλήματα

Τεράστια πρόκριση για την Παπαμιχαήλ!

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ απέκλεισε από το τουρνουά των 25.000 δολαρίων του Getxo την κορυφαία του ταμπλό και Νο. 258 της παγκόσμιας κατάταξης της WTA, Nadia Podoroska, με μια πολύ εντυπωσιακή νίκη, για να προκριθεί στα ημιτελικά του Torneo Internacional De Tenis De Getxo.

Ένα σπουδαίο παιχνίδι πραγματοποίησε η Δέσποινα Παπαμιχαήλ σήμερα στο Real Club Jolaseta του Getxo στη χώρα των Βάσκων και επιβλήθηκε της κορυφαίας του ταμπλό του Torneo Internacional De Tenis De Getxo, Nadia Podoroska, με 6-0, 6-4.

Όπως αναφέρει το tennisnews, η 26χρονη Ελληνίδα τενίστρια κυριάρχησε απολύτως τα πρώτα 45 λεπτά του αγώνα και προηγήθηκε με 6-0, 1-0. Κέρδισε τα 10 από τα 11 πρώτα games και ήταν μπροστά με 6-0, 4-1, όταν η Podoroska άρχισε για πρώτη φορά να δείχνει σημάδια ζωής και πέρασε στην αντεπίθεση, ισοφαρίζοντας σε 4-4.

Η Δέσποινα διαχειρίστηκε αυτή την επικίνδυνη κατάσταση, επιστρέφοντας από το 4-4, 40-0, για να κάνει νέο break και να ανακτήσει το πάνω χέρι, στο 5-4. Στη συνέχεια σέρβιρε με επιτυχία για το 6-4, “κλειδώνοντας” τη νίκη σε 1 ώρα και 24 λεπτά.

Για πρώτη φορά στο 2019 θα αγωνιστεί σε ημιτελικό διοργάνωσης των 25.000 δολαρίων η Παπαμιχαήλ, η οποία θα αντιμετωπίσει την Ισπανίδα Irene Burillo Escorihuela για μια θέση στον τελικό. Η τελευταία πέτυχε επίσης μια μεγάλη νίκη, επικρατώντας με 6-2, 6-2 της Ρωσίδας Anastasiya Komardina, No. 4 στο ταμπλό.

Στο διπλό, η Παπαμιχαήλ δε θα συνεχίσει την προσπάθειά της, καθώς μαζί με τη συμπαίκτριά της, Guiomar Maristany Zuleta De Reales, ηττήθηκαν στα ημιτελικά από τις Lina Gjorcheska και Komardina, με 6-0, 6-1.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected