Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Τη Δευτέρα 15/7 η «πρώτη» του ΑΣ Γιαννιτσά

Πολύ νωρίς ξεκινά φέτος την προετοιμασία του ο ΑΣ Γιαννιτσά.

Με εντολή του Τίμου Καβακά, που έχει ένα συγκεκριμένο πλάνο για τη φετινή χρονιά, οι ποδοσφαιριστές που ανήκουν στο ρόστερ αλλά και αυτοί που προωθήθηκαν από την Ακαδημία των Γιαννιτσών, θα δώσουν το παρών στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης για τον καθιερωμένο αγιασμό και τα πρώτα…χιλιόμετρα.

Επίσης, γίνεται γνωστό πως αύριο Σάββατο θα ανακοινωθούν 8 με 10 μεταγραφές, που έχουν οριστικοποιηθεί ή αναμένεται να ολοκληρωθούν εντός της ημέρας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

«Ξεκινά την Δευτέρα στις 6:30 μ.μ στο Δημοτικό στάδιο της Πόλης η ομάδα των Γιαννιτσών με τον καθιερωμένο αγιασμό της ομάδας,

Ήδη ο σύλλογος έστειλε προσκλήσεις σε χορηγούς και καλεί όλους του φίλους της ομάδας να παραβρεθούν στην πρώτη της ομάδας την προσεχή Δευτέρα 15 Ιουλίου στις 6:30 μ.μ στο δημοτικό στάδιο της πόλης.

Κανονικά παρόν στην πρώτη θα δώσουν οι Καροαγλανίδης, Πέλκας, Ευθυμιάδης, Μπαμπαλής, Παντεκίδης, Σερα, Μουρικι, Συμεωνίδης, Παπαδόπουλος και Τοψής που συνεχίζουν κανονικά με την ομάδα.

Παρόν στην πρώτη θα δώσουν και οι νεαροί πολλά υποσχόμενοι Κώστας Γιώργος και Σαλονικίδης Γιάννης από την Ακαδημία Γιαννιτσών, Γεροντίδης Νίκος , Στεφανίδης Ζαχαρίας από την Αναγέννηση Γιαννιτσών και Χατζηλιάδης Γιώργος και Στεργιου Μιχάλης από Αραβησσό που αποκτήθηκαν από τον σύλλογο.

Η ομάδα από αύριο θα ανακοινώσει τις πρώτες από τις 8 με 10 μεταγραφές πρώτης γραμμής που ετοιμάζει.

Ήδη ο Γιαννιτσιωτικος σύλλογος, με πολύ εχέμυθο τρόπο, έχει έρθει σε συμφωνία με πρωτοκλασάτα ονόματα, που αναμένεται να προκαλέσουν εντύπωση με την ανακοίνωση τους. Κάτι που θα γίνει τις επόμενές μέρες, πολλοί από τις μεταγραφές αναμένεται να δώσουν παρόν στην πρώτη της ομάδας μας.

Ο Σύλλογος ευελπιστεί και θέτει ως στόχο το καλό ποδόσφαιρο, την προώθησή νεαρών ταλαντούχων παιδιών και ταυτόχρονα μια πολύ καλύτερη παρουσία από την περσινή στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής.

Η πρώτη προπόνηση θα γίνει στο δημοτικό στάδιο της πόλης ενώ από τις 30 Ιουλίου θα παραδοθεί τον πλήρες ανακαινισμένο γήπεδο του νέου Μυλοτόπου (φώτο από το γήπεδο) όπου θα αποτελεί το προπονητικό κέντρο της ομάδας, η ομάδα μας με δικά τις κεφάλαια ανακαίνισε πλήρως το γήπεδο, ενώ εγκατάστησε και πλήρες κλειστό γυμναστήριο με πολλά σύγχρονα όργανα γυμναστικής.

Οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν με την καθοδήγηση του τεχνικού τημ με επικεφαλής τον Τίμο Καβακά.»