Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Στην Επισκοπή ο Μανώλης Γκελοσάνι!

Νέα πρόκληση στην καριέρα του Μανώλη Γκελοσάνι, που από σήμερα ανήκει στο δυναμικό του ΑΟ Επισκοπής!

O 22χρονος (04/01/1997) μέσος θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν και πάλι στη Γ Εθνική, αυτή τη φορά στον σύλλογο του Ρεθύμνου, με προπονητή τον Γιάσμινκο Βέλιτς.

Την περσινή χρονιά φόρεσε τη φανέλα της Νίκης Αγκαθιάς, ενώ παλαιότερα θήτευσε με επιτυχία σε Μακεδονικό Φούφα, Εορδαϊκό, Κεραυνό Επισκοπής, Απόλλωνα Κρύας Βρύσης, ΑΣ Ειρηνούπολης, Λευκάδια, ΠΑΟΚ Κουλούρας και ΑΕΠ Βέροιας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

«Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Μανώλη Γκελοσάνι. Ο νεαρός επιθετικός (αγωνίζεται ως ακραίος επιθετικός, ως φορ αλλά και ως δεύτερος σέντερ φορ), έχει γεννηθεί στις 4/1/1997 στην Ημαθία και έχει ύψος 1.77μ..

Ποδόσφαιρο πρωτόπαιξε στην ΑΕ Ποντίων (ΕΠΣ Ημαθίας).

Το 2013-14 αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ Κουλούρας και την επομένη αγωνιστική περίοδο (2014-15α’) στον ΑΣ Λευκαδίων (Γ’ Εθνική). Το δεύτερο μισό της σεζόν (2015-16β’) αγωνίστηκε με τον ΑΣ Ειρηνούπολης όπου κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Α1 Ημαθίας.

Το 2015-16 επέστρεψε στη Γ’ Εθνική με τα χρώματα της Κρύας Βρύσης.

Το 2016-17α’ έπαιξε στον Κεραυνό Επισκοπής (Νάουσα) και τον Ιανουάριο στην ίδια σεζόν (2016-17β’) στον Εορδαϊκό στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Το 2017-18 έπαιξε και πάλι στην Γ’ Εθνική με τα χρώματα του Μακεδονικού Φούφας (3ος όμιλος) και την τελευταία σεζόν (2018-19) πήρε μεταγραφή στη Νίκη Αγκαθίας όπου πρωταγωνίστησε στον 2ο όμιλο.

Ο σύλλογός μας τον καλωσορίζει, του εύχεται υγεία και φυσικά πολλές ομαδικές αλλά και ατομικές επιτυχίες».

Μ. Γκελοσάνι: «Πολύ καλό όνομα στον χώρο η Επισκοπή»

Αμέσως μετά τη συμφωνία, ο Μανώλης Γκελοσάνι δήλωσε στο www.episkopifc.gr: «Ήρθε η στιγμή να δοκιμάζω κάτι διαφορετικό. Θα βρεθώ για πρώτη φορά μακριά από την βόρεια Ελλάδα αλλά σε μία ομάδα όπως είναι η Επισκοπή που έχει μεγαλεπήβολα σχέδια. Επίσης, θα βρίσκομαι, τόσο εγώ όσο και τα υπόλοιπα παιδιά πλάι σ’ έναν πολύ καλό προπονητή που δεν χρειάζεται συστάσεις.

Η Επισκοπή έχει ένα πολύ καλό όνομα στον χώρο. Έρχομαι για να πετύχω τους στόχους που έχει θέσει η ομάδα και ελπίζω να ανταποκριθώ. Θα πρέπει να έχουμε ένα πολύ δυνατό ξεκίνημα όμως πάνω απ’ όλα προέχει η υγεία όλων μας».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected