Κατηγορίες
Football League

Δεν συνεχίζει στον Ιάλυσο ο Περογαμβράκης

Μετά από μια άκρως επιτυχημένη σεζόν, στην οποία πανηγύρισε το τέταρτο συνεχόμενο πρωτάθλημα της καριέρας του, ο Αλέξης Περογαμβράκης αποτελεί παρελθόν από τον Ιάλυσο.

Ο πρώτος σκόρερ του «τοξοβόλου» με 16 τέρματα, έλυσε την συνεργασία του με την διοίκηση της ομάδας και όπως όλα δείχνουν θα επιστρέψει στην γενέτειρα του.

Ο Περογαμβράκης αποτέλεσε μια από τις πιο ηχηρές μεταγραφικές κινήσεις του Ιάλυσου την περσινή σεζόν, όντας ένα από τα βαρόμετρα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον 6ο όμιλο. Όπως αναφέρει το xxsports, η συνεργασία του με τους «ερυθροκίτρινους» χώρισε σε φιλικό πλαίσιο και πλέον ο Ιάλυσος αναζητά τον αντικαταστάτη του στην κορυφή της επίθεσης.

Τέλος και ο Κωνσταντινόπουλος

Ένας ακόμα ποδοσφαιριστής που εντάχθηκε στον Ιάλυσο για το δεύτερο μισό του περσινού πρωταθλήματος έλυσε την συνεργασία του με την διοίκηση. Ο λόγος για τον Παναγιώτη Κωνσταντινόπουλο που εντάχθηκε στην ομάδα του Σάκη Παπαβασιλείου τον περασμένο Γενάρη, αγωνίστηκε σε αρκετά ματς του δευτέρου γύρου, αλλά δεν θα συνεχίσει στην ομάδα την νέα σεζόν.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected