Κατηγορίες
Αθλήματα

Εντυπωσιακή για μια ακόμη φορά η Παπαμιχαήλ!

Για 4ο συνεχόμενο παιχνίδι η Δέσποινα Παπαμιχαήλ ανέτρεψε την κατάσταση βρισκόμενη πίσω με σετ, ενώ έφτασε και τις 9 διαδοχικές νίκες σε διοργανώσεις των 25.000 δολαρίων, για να προκριθεί στον τελικό του Schönbusch Open.

Επιτυχιών συνέχεια για τη Δέσποινα Παπαμιχαήλ, που διανύει καταπληκτικό φεγγάρι στα χωμάτινα τουρνουά της ITF. Μετά την κατάκτηση του τουρνουά των 25.000 δολαρίων του Getxo στη χώρα των Βάσκων, η 26χρονη Ελληνίδα θα βρίσκεται σε ακόμα έναν εξίσου μεγάλο τελικό, στο Aschaffenburg της Γερμανίας.

Όπως αναφέρει το tennisnews, ο τρόπος που κερδίζει μέχρι τώρα τους αγώνες της στο Aschaffenburg κάνει ακόμα πιο εντυπωσιακό το σερί της Ελληνίδας πρωταθλήτριας, αφού μέχρι τώρα σε όλα τα παιχνίδια της στο τουρνουά επέστρεψε από σετ πίσω.

Το έκανε για 4η φορά σήμερα, επικρατώντας στα ημιτελικά του Schönbusch Open της Katharina Hobgarski, No. 2 στο ταμπλό και Νο. 208 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, με 2-6, 6-4, 6-2.

Στα μέσα του 2ου σετ, η Δέσποινα βρέθηκε να χάνει με 2-6, 3-4 και τα πράγματα έγιναν αρκετά δύσκολα. Έκανε όμως συνεχόμενα break στο σερβίς της Γερμανίδας, για να κατακτήσει το σετ με 6-4 και να ανοίξει το δρόμο για τη νέα ανατροπή.

Το 3ο σετ ήταν ισορροπημένο μόνο στα πρώτα 4 games. Στη συνέχεια η Δέσποινα κέρδισε 4 games στη σειρά και ολοκλήρωσε τη νέα σπουδαία πρόκρισή της, έπειτα από 1 ώρα και 33 λεπτά στο ματς.

Στον τελικό της Κυριακής, η Δέσποινα θα αντιμετωπίσει ακόμα μια Γερμανίδα παίκτρια, την 20χρονη Jule Niemeier, Νο. 6 στο ταμπλό και Νο. 341 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA. Η Niemeier κάνει ένα μεγάλο τουρνουά και μεταξύ άλλων έχει αποκλείσει και την Anna-Lena Friedsam, μια πολύ έμπειρη παίκτρια που έχει περάσει από το Νο. 45 της WTA.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected