Κατηγορίες
Αθλήματα

Η διαφορετική φιλοσοφία του Διομήδη Άργους για τη νέα σεζόν

Tο ρόστερ του Διομήδη για τη νέα αγωνιστική περίοδο σχηματίζεται και εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να γίνουν πιο ξεκάθαρα τα πράγματα.

Στην ομάδα του Άργους ήδη έχει ανακοινωθεί η παραμονή των Λευτέρη Κρεμαστιώτη και Χρήστου Τσιγαρίδα, ενώ επιστρέφει ο δεξιός εξτρέμ Βαγγέλης Σπέντζος.

Σύμφωνα με το e-handball.gr παραμένουν στο Άργος ο τερματοφύλακας Παναγιώτης Παπαντωνόπουλος και ο δεξιός εξτρέμ Γιώργος Ρουσσόπουλος.

Με υποσχετική για ένα χρόνο από την ΑΕΚ θα αγωνιστεί στον Διομήδη ο Ορφέας Τσάκαλος ενισχύοντας έτσι την περιφέρεια, ενώ οι Αργίτες βρίσκονται κοντά στη συνεργασία με τους Θοδωρή Μπόσκο και Γιώργο Μαρκατάτο, οι οποίοι αγωνίζονταν στον Φοίβο Συκεών και εξετάζουν την πιθανότητα της μετοίκησης λόγω σπουδών.

Το αξιοσημείωτο είναι ότι οι Τσιγαρίδας, Παπαντωνόπουλος, Τσάκαλος, Ρουσσόπουλος, Μπόσκος και Μαρκατάτος ήταν μέλη της Εθνικής ομάδας των εφήβων (πλέον νέων), που αγωνίστηκε πέρσι στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα β’ κατηγορίας της Τιφλίδας.

Τσιγαρίδας: Με έπεισε το πρότζεκτ
|Είμαι πολύ χαρούμενος για την ανανέωσή μου με την αγέλη των λύκων! Η χρονιά που πέρασε ήταν αρκετά δύσκολη για την ομάδα, αλλά σε προσωπικό επίπεδο είμαι πολύ ευχαριστημένος τόσο με τη διοίκηση όσο και με το προπονητικό team! Χτίζεται κάτι καλό και το project που μου παρουσιάστηκε ήταν ένας από τους λόγους να συμφωνήσω με την ομάδα! Τέλος εύχομαι σ’ όλους μια αγωνιστική χρονιά μακριά από τραυματισμούς και κακοτυχίες», τόνισε ο Χρήστος Τσιγαρίδας για την ανανέωση της συνεργασίας με τον Διομήδη.

Κρεμαστιώτης: Κρατάει χρόνια αυτή κολόνια
»Είναι πολύ δύσκολο να αποχωρήσω από την ομάδα που με ανέδειξε. Έτσι αποφάσισα να ανανεώσω και φέτος με τον Διομήδη. Η αλήθεια είναι ότι κρατάει πολλά χρόνια αυτή η κολόνια και πως να την βγάλεις από πάνω σου. Έμαθα το πρότζεκτ της ομάδας και αποφάσισα να κρατήσω τα ηνία του αρχηγού και φέτος. Ευχαριστώ την διοίκηση και όλους τους παράγοντες του Διομήδη για την εμπιστοσύνη τους σε μένα και την τιμή να ηγούμαι της αγέλης για μία ακόμα χρονιά», είπε από την πλευρά του ο αρχηγός Λευτέρης Κρεμαστιώτης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected