Κατηγορίες
Super League 1

Ένας Παναθηναϊκός που “λάμπει” στην περίοδο της προετοιμασίας! (vid με στιγμιότυπα)

Εξαιρετική τακτική συμπεριφορά για τον Παναθηναϊκό κόντρα στον Άγιαξ, αν βρει και μεσοεπιθετικά ισορροπία…

Κακά τα ψέματα, το ματς με τον Άγιαξ στο Ολυμπιακό Στάδιο του Άμστερνταμ δεν ήταν απλά ένα φιλικό. Ακόμη και σε αυτή του τη μορφή, ήταν το δυσκολότερο ματς που είχε να δώσει ο Παναθηναϊκός για τη σεζόν 2019-20! Τέτοιο αντίπαλο δεν πρόκειται να βρει μπροστά του. Για τα επίσημα ματς εντός των συνόρων δεν το συζητάμε καν.

Ο Άγιαξ που έπαιξε απέναντι στον Παναθηναϊκό, είναι για πλάκα ανώτερος απ’ αυτούς που κάνουν Πρωταθλητισμό. Ίσως να σας φαίνεται περίεργο όλο αυτό, όμως ισχύει. Άρα η επικράτηση αλλά κυρίως η συμπεριφορά στο χορτάρι απ’ τους παίκτες του «τριφυλλιού», είναι κάτι περισσότερο από αισιόδοξα μηνύματα. Πέρα απ’ το ιστορικό και συναισθηματικό του γεγονότος, λόγω του αντιπάλου, του γηπέδου που έπαιζες κτλ…

Ο Δώνης το έκανε ως παίκτης το 1996, το έκανε και ως προπονητής το 2019. Έστω και σε φιλικό. Ο πολύ καλός Παναθηναϊκός, όχι μόνο «κοίταξε στα μάτια» τον σπουδαίο Άγιαξ, αλλά στο επετειακό παιχνίδι πέτυχε και μια νίκη γοήτρου με 2-1, που θα λειτουργήσει ως… προίκα για την συνέχεια της σεζόν.

το φιλμ του αγώνα ΕΔΩ

Συνθέσεις

Παναθηναϊκός: Διούδης(46′ Κότσαρης), Ινσούα(84′ Ζαγαρίτης), Γιόχανσον(74′ Αποστολάκης), Κολοβέτσιος(84′ Θεοχάρης), Πούγγουρας(91′ Σερπέζης), Κουρμπέλης(78′ Αλεξανδρόπουλος), Δώνης(91′ Καμπετσής), Μπουζούκης(78′ Εμμανουηλίδης), Χατζηγιοβάνης(72′ Μαυρομμάτης), Χατζηθεοδωρίδης(64′ Βέργος), Μακέντα(61′ Κολοβός)

Άγιαξ: Βαρέλα, Φέλτμαν, Σούρς, Μπλιντ, Ντεστ, Φαν ντε Μπεκ, Μάριν, Έιτινγκ, Ντάντιτς, Ντόλμπεργκ, Πρόμες. Έπαιξαν και οι : Γκράβενμπεργκ, Γιέτσεν, Μαρτίνεζ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected