Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

“Μονιμότητα” πλέον για τον Χρήστο Μποζίνη στην ΑΕ Χαρίεσσας!

Την παραμονή του Χρήστου Μποζίνη για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά ανακοίνωσε πριν λίγο η ΑΕ Χαρίεσσας.

Ο 44χρονος προπονητής συμφώνησε με την “κιτρινόμαυρη” διοίκηση και πιάνει άμεσα δουλειά, με στόχο να λειτουργήσει ως ο αρωγός για τη φιλοσοφία του συλλόγου τα τελευταία χρόνια, που δεν είναι άλλη από την διαρκή παρουσία της ΑΕΧ σε υψηλό επίπεδο στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Ημαθίας αλλά και να δώσει τη δυνατότητα σε παιδιά της περιοχής να αναδείξουν το ταλέντο τους.

Ο ίδιος αποτέλεσε στόχο ομάδων και φέτος, μάλιστα κάποιες εξ αυτών έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο τα τελευταία χρόνια, ωστόσο επέλεξε το “κιτρινόμαυρο” περιβάλλον στο οποίο εργάστηκε με επιτυχία τα τρία τελευταία χρόνια.

Θυμίζουμε πως το παλμαρέ του περιλαμβάνει τη θητεία του στον Κεραυνό Επισκοπής (2013-2015) αλλά και στον ΓΑΣ Ροδοχωρίου (2011-2013) και θεωρείται από τους προπονητές που δουλεύει καθημερινά στις προπονήσεις και παρά τα προβλήματα που εκ των πραγμάτων αντιμετωπίζουν οι ερασιτεχνικές ομάδες τα τελευταία χρόνια, λειτουργεί άκρως επαγγελματικά και καταφέρνει να κερδίζει τους ποδοσφαιριστές με τον χαρακτήρα του.

Επόμενα βήματα για τη διοίκηση, πάντα σε συνεργασία με τον νεαρό τεχνικό, η συγκρότηση του ρόστερ για τη νέα σεζόν και σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις τόσο για τις ανανεώσεις όσο και τις επικείμενες μεταγραφές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Η ΑΕ Χαρίεσσας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την παραμονή του Χρήστου Μποζίνη στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου. Ο Χρήστος είναι ένα πρόσωπο κοινής αποδοχής πλέον στην ομάδα, γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα και θεωρούμε την καταλληλότερη επιλογή γι αυτή τη θέση.

Καλή δύναμη φίλε Χρήστο, υγεία πρωτίστως και όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν εν καιρώ”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected