Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Αθλήματα

Στον 2ο γύρο του Ευρωπαϊκού ο Ρουμπής

Ο Αλέξανδρος Ρουμπής άνοιξε τις υποχρεώσεις του για το μονό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U18 στο Klosters με μια μεγάλη νίκη, που τον έστειλε στον 2ο γύρο. Πολύ καλή προσπάθεια έκανε η Άννα Αρκαδιανού, παρόλο που δεν έφτασε στην υπέρβαση.

Όπως αναφέρει το tennisnews, ο Αλέξανδρος Ρουμπής πραγματοποίησε την πρεμιέρα του στο European Junior Championships της ITF με μια πολύ καλή νίκη επί του Λουξεμβούργιου Nicolas Weckerle, τον οποίο κέρδισε με 7-5, 4-6, 6-1.

Λίγο αργότερα αγωνίστηκε και η Άννα Αρκαδιανού, που αντιμετώπισε τη Selena Janicijevic για τον 2ο γύρο. Η Αρκαδιανού στάθηκε πολύ καλά, ειδικά στο 1ο σετ που ήταν ισορροπημένο, “λύγισε” όμως από την πολύ δυνατή Γαλλίδα τενίστρια, που βρίσκεται στο Νο. 2 του ταμπλό και στο Νο. 22 της παγκόσμιας κατάταξης U18 της ITF, με 6-4, 6-1.

Στα διπλά, οι Ρουμπής και Δημοσθένης Ταραμονλής ηττήθηκαν από τους Τσέχους Andrew Paulson και Dalibor Svrcina με 6-2, 6-1. Πολύ καλά τα πήγαν οι Αρκαδιανού και Γαλάτεια Μεσοχωρίτου, που κοίταξαν στα μάτια τις κορυφαίες του ταμπλό, τις Τσέχες Linda Fruhvirtova και Kristyna Lavickova, από τις οποίες ηττήθηκαν τελικά με 6-3, 7-5.

Έντονο θα είναι το ελληνικό ενδιαφέρον και την 3η μέρα της σπουδαίας διοργάνωσης του Klosters. Στη μάχη του 2ου γύρου θα μπουν την Τετάρτη η Γαλάτεια Μεσοχωρίτου και ο Αλέξανδρος Ρουμπής. Η Γαλάτεια θα αντιμετωπίσει την Ισπανίδα Marta Custic, No. 5 στο ταμπλό και Νο. 37 στην παγκόσμια κατάταξη κάτω των 18, ενώ ο Αλέξανδρος θα παίξει με τον Τσέχο Andrew Paulson.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected