Κατηγορίες
Αθλήματα

Νέα μεγάλη νίκη της Δήμητρας στο Ευρωπαϊκό!

Η Δήμητρα Παύλου ζευγάρωσε τις επιτυχίες της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U16 της Μόσχας, με μια πολύ σπουδαία νίκη εις βάρος της Laura Hietaranta, No. 14 στη συνολική κατάταξη της Tennis Europe.

Όπως αναφέρει το tennisnews, η Δήμητρα επιβλήθηκε της Φινλανδής αθλήτριας, που βρίσκεται στο Νο. 5 του ταμπλό και στο Νο. 14 της κατάταξης των κοριτσιών έως 16 ετών στην Ευρώπη, με 7-5, 6-4.

Στο 1ο σετ πραγματοποίησε μια πολύ εντυπωσιακή ανατροπή, καθώς έχανε με 0-5 και κέρδισε τα 7 επόμενα games! Άντεξε στην πίεση και στο 2ο σετ, για να το κατακτήσει στα 10 games και να ολοκληρώσει την σπουδαία επικράτησή της, απέναντι στην 15χρονη Hietaranta, που βρίσκεται επίσης στο Νο. 177 της παγκόσμιας κατάταξης U18 της ITF.

Η Δήμητρα, η οποία απέκλεισε επίσης τη Μαρία Κωνσταντίνου από την Κύπρο (6-4, 6-0), προκρίθηκε στον 3ο γύρο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Μόσχας, όπου θα αντιμετωπίσει την Τουρκάλα Doga Akyurek.

Στο διπλό των κοριτσιών, δυστυχώς δε θα συνεχίσει να υπάρξει ελληνική εκπροσώπηση, καθώς η Παύλου και η Μαρία Γεωργιάδου ηττήθηκαν από τις Πορτογαλίδες Mariana Campino και Matilde Jorge, με 6-0, 6-4.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected