Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Από την ΑΕΛ στην Επισκοπή

Τον Κωνσταντίνο Λίμα απέκτησε ο ΑΟ Επισκοπής.

Ο 25χρονος (13/11/1993) ακραίος αμυντικός, γιος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Νόνι Λίμα, αγωνίστηκε πέρσι στην ΑΕ Λευκίμμης, ενώ παλαιότερα θήτευσε σε ΑΟ Καραβά, Νίκη Βόλου, Αιολικό, Πανναξιακό και ΑΕΛ Καλλονής.

Η ανακοίνωση:

«Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Κώστα Λίμα. Ο Κώστας έχει γεννηθεί στην Αθήνα στις 13 Νοεμβρίου του 1993, έχει ύψος 1.82μ και αγωνίζεται σε θέση αριστερού μπακ-χαφ.

Ο Κώστας ξεκίνησε το ποδόσφαιρο παίζοντας στις ακαδημίες του Πανιωνίου και μετέπειτα σ’ αυτές της Καλλονής. Στη μεγάλη ομάδα της Μυτιλήνης αγωνιζόταν από το 2012. Τη σεζόν 2014-15 πήρε μεταγραφή στον Πανναξιακό όπου παρέμεινε ως τον Ιανουάριο του 2015. Τότε πήρε μεταγραφή στον Αιολικό όπου αγωνίστηκε ως τον επόμενο Ιανουάριο του 2016. Επόμενος σταθμός ήταν η Νίκη Βόλου με αποτέλεσμα να αγωνιστεί για ακόμη έναν χρόνο.

Τον Ιανουάριο του 2018 ως και αυτόν του 2019 έπαιξε στον ΑΟ Καραβά και για ένα εξάμηνο στην ΑΕ Λευκίμης.

Ο σύλλογός μας τον καλωσορίζει και του εύχεται υγεία αλλά και πολλές ομαδικές όσο και ατομικές επιτυχίες».

Κ. Λίμα: «Η Επισκοπή που δεν φοβάται να θέτει υψηλούς στόχους»

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας τόνισε στα πρώτα του σχόλια… «Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για την ομάδα. Πρόκειται για ένα σοβαρό σωματείο που δεν φοβάται να θέτει κάθε χρόνο υψηλούς στόχους. Έχω μιλήσει ήδη αρκετές φορές με τον κόουτς κ. Βέλιτς αλλά και με τον πρόεδρο κ. Νικολιδάκη. Πιστεύω κι ελπίζω ότι θα έχουμε μια καλή χρονιά».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected