Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γκιμούσης και Σωτηρόπουλος τα επόμενα deals!

Δεν θα αγωνιστεί τελικά στο Ναύπλιο 2017 ο Θανάσης Γκιμούσης, η μεταγραφή του οποίου ακυρώθηκε όπως ανακοίνωσαν οι πρωταθλητές Αργολίδας.

Λίγα 24ωρα μετά έγινε γνωστή η μετακίνηση του στην ΑΕ Πελλάνας, μιας και ο 25χρονος (20/08/1994) πορτιέρο θα συνεχίσει την καριέρα του στον σύλλογο της Λακωνίας. Θυμίζουμε πως παλιότερα αγωνίστηκε σε Δόξα Δράμας, Πέλοπα Κιάτου, Προοδευτική, Τηλυκράτη, Κρόνο Αθηνών, Χαλκηδόνα, Φωκικό και Γλυκά Νερά.

Την ίδια ώρα, παίκτης της ΑΕ Πελλάνας θα είναι και ο Γιάννης Σωτηρόπουλος (05/08/1988, ακραίος αμυντικός με καταγωγή από τον Πύργο) που αγωνίστηκε το τελευταίο εξάμηνο στη Γ Εθνική με τη Νίκη Τραγανού και παλαιότερα σε Πανηλειακό, Δόξα Μανωλάδας, Πανελευσινιακό, Πανηλειακό, ΠΦΟ Πανόπουλο και Μεσσηνιακό.

Οι ανακοινώσεις :

Η διοίκηση της Α.Ε. Πελλάνας Καστορείου (σε λίγες ημέρες θα ανακοινωθεί η νέα ονομασία) βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Αθανάσιου Γκιμούση.

Ο Γκιμούσης αγωνίζεται ως τερματοφύλακας και έχει αγωνιστεί σε Ένωση Ερμιονίδας, Δόξα Βύρωνος και Εθνικό Αστέρα.

Καλωσορίζουμε τον Αθανάσιο στην Ένωση και ευχόμαστε να είναι υγιής και να μας βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων της αγωνιστικής περιόδου 2019-20.

Η διοίκηση της Α.Ε. Πελλάνας Καστορείου (σε λίγες ημέρες θα ανακοινωθεί η νέα ονομασία) βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Ιωάννη Σωτηρόπουλου.

Ο Σωτηρόπουλος αγωνίζεται ως αριστερός μέσος ή αριστερό μπακ και έχει αγωνιστεί σε Πανηλειακό, Νίκη Τραγανού, Δόξα Νέας Μανωλάδας, Πανελευσινιακό, Μεσσηνιακό και. Πανόπουλο.

Καλωσορίζουμε τον Ιωάννη στην Ένωση και ευχόμαστε να μας βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων της αγωνιστικής περιόδου 2019-20.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected