Κατηγορίες
Basket

Οριστικά στη Β Εθνική ο Αίας Ευόσμου, τέλος εποχής για τη Χαλκηδόνα

Η οικογένεια Τσαλώνη ήταν αυτή που έβαλε την Χαλκηδόνα για τα καλά στον μπασκετικό χάρτη, αλλά μετά από 20 χρόνια παρουσίας αποφάσισε να δώσει το τέλος που άρμοζε στη διαδρομή της ομάδας της Θεσσαλονίκης, τερματίζοντας πέρσι στην 7η θέση του Νοτίου ομίλου της Β’ Εθνικής.

Όπως αναφέρει το basketa.gr, ολοκλήρωσε και επίσημα την συγχώνευση με τον Αίαντα Εύοσμου, ο οποίος θα αγωνίζεται στην Β’ Εθνική. Ο Κορνήλιος Τσαλώνης στην προσωπική του σελίδα ανέφερε :

«Σήμερα ολοκληρώσαμε και επίσημα την συγχώνευση του σωματείου μας Προποντίδα Χαλκηδόνας στον Αίαντα Ευόσμου.

Μια πορεία σχεδόν 20 χρόνων στα διοικητικά της μπασκετικής Χαλκηδόνας έφτασε στο τέλος της. Παρά πολλές χαρές με αρκετά πρωταθλήματα και ανόδους. Ήταν το 1999 όταν ανέλαβε η οικογένεια μου τον ΓΑΣ Χαλκηδόνας στην τελευταία κατηγορία τότε της ΕΚΑΣΘ. Κάθε χρόνο και μια άνοδος μέχρι τις εθνικές κατηγορίες και την Γ’ Εθνική. Ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα καθώς μετά από αρκετά χρόνια και πρωταθλητισμό καταφέραμε τη άνοδο στην Β’ Εθνική . Το μικρό χωριό μου, έβλεπε στα μάτια ισάξια πόλεις μεγάλες και σιγά σιγά έμπαινε στον μπασκετικό χάρτη της Ελλάδας από το Ηράκλειο της Κρήτης και την Κέρκυρα μέχρι την Κομοτηνή και την Καβάλα.

Η τελευταία μας χρόνια στα διοικητικά της ομάδας ήταν άκρως θετική καθώς στο πρωτάθλημα της Β ‘ Εθνικής τερματίσαμε στην 7η θέση. Φεύγουμε με το κεφάλι ψηλά και θέλουμε να ευχηθούμε σε όλες τις διοικήσεις των ομάδων καλή συνέχεια , γερό στομάχι και καλή αγωνιστική χρονιά με επίτευξη των στόχων τους.

Τέλος ευχόμαστε στον Αίαντα Εύοσμου και τον φίλο μας και πρόεδρο ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΕΝΤΣΟΣ καλή επιτυχία στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής και να ξέρει πως θα είμαστε δίπλα του καθώς η ομάδα του θα μας θυμίζει πάντα την δική μας.

Εις το επανιδείν…».