Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Διπλό “χτύπημα” από την Επισκοπή

Δύο μεταγραφές ανακοίνωσε σήμερα (5/8) ο ΑΟ Επισκοπής.

Στους “κυανόλευκους” θα αγωνίζονται τη νέα σεζόν ο Βλάσης Ανδρικόπουλος (26/04/1999, ακραίος αμυντικός) με καταγωγή από την Κατερίνη, με θητεία σε ΝΠΣ Βόλος, Αιγινιακό, Πύδνα Κίτρους και ΑΕΠ Κατερίνης αλλά και ο Θοδωρής Τσιριγώτης (23/06/2000, επιθετικός), διεθνής με την U19 της χώρας μας, ο οποίος αγωνίστηκε πέρσι στη Γ Εθνική με τον Διαγόρα Βραχνεΐκων και παλαιότερα στην U19 του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά οι δύο ανακοινώσεις :

“Ο Βλάσης Ανδρικόπουλος είναι το νέο μεταγραφικό μας απόκτημα. Ο 20χρονος αμυντικός ήρθε στο Ρέθυμνο και από αύριο θα μπει κι αυτός κανονικά (Δευτέρα 5/8) στην προετοιμασία της ομάδας μας. Η ανακοίνωση:

«Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Βλάση Ανδρικόπουλο. Ο Ανδρικόπουλος γεννήθηκε στην πόλη της Θεσσαλονίκη στις 26 Απριλίου 1999 και έχει ύψος 1.83μ.. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής είναι δεξιοπόδαρος και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός αλλά και ως δεξί μπακ-χαφ. Το ποδόσφαιρο το ξεκίνησε στην ΠΑΕ Ποντίων.

Τη σεζόν 2016-17 αγωνίστηκε στους Πόντιους Κατερίνης ως τον Ιανουάριο (2017). Επόμενη ομάδα του ήταν η Πύδνα Κίτρους όπου παρέμεινε ως τον Ιανουάριο του 2018. Από εκεί πήρε μεταγραφή στον Αιγινιακό όπου παρέμεινε για έναν χρόνο (Ιανουάριος 2019). Τελευταίος του σταθμός ήταν η ομάδα του Βόλου.

Ο σύλλογός μας του εύχεται υγεία και πολλές ομαδικές αλλά και ατομικές επιτυχίες».

“Ο 19χρονος επιθετικός Θεόδωρος Τσιριγώτης που έχει ανδρωθεί στα τμήματα της ΠΑΕ Ολυμπιακός ανήκει στην ομάδα μας. Η ανακοίνωση:

«Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Θεόδωρου Τσιριγώτη. Ο Τσιριγώτης έχει γεννηθεί στο Μαρούσι με καταγωγή από τη Ζάκυνθο στις 23 Ιουνίου του 2000 και έχει ύψος 1.83μ..

Πρωτόπαιξε ποδόσφαιρο στις ακαδημίες της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο επιθετικός που έχει περάσει απ’ όλα τα ηλικιακά τμήματα (πρωτάθλημα Κ17) του πειραιώτικου συλλόγου συμμετείχε ως και την Κ20 όπου μετρούσε συμμετοχές σε ευρωπαϊκούς αγώνες στην Youth League UEFA ενώ έχει γίνει διεθνής με την Εθνική ομάδα (Εuro Κ17).

Το τελευταίο εξάμηνο (Ιανουάριος – Ιούνιος 2019) πήρε μεταγραφή στον Διαγόρα Βραχνέικων (Γ’ Εθνική).

Ο σύλλογός μας του εύχεται υγεία και πολλές ομαδικές όσο και ατομικές επιτυχίες».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected