Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Πήρε και Βλαχόπουλο η Θύελλα Σαρακηνών

Την απόκτηση του νεαρού μεσοαμυντικού Τόλη Βλαχόπουλου ανακοίνωσε η Θύελλα Σαρακηνών ενισχύοντας το ρόστερ της ακόμα περισσότερο.

Όπως αναφέρει το pellasports, το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Πειρατών που έχει καταγωγή από τον Έβρο και συγκεκριμένα από την Αλεξανδρούπολη, αγωνίστηκε πέρυσι στην ΑΠΕ Λαγκαδά και μπορεί να αγωνιστεί τόσο σαν κεντρικός αμυντικός, όσο και σαν αμυντικός μέσος ενώ να σημειωθεί ότι έχει χριστεί και διεθνής με την Εθνική Ελλάδος Κ16.

Ο 19χρονος άσος που σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών συνδυάζοντας σπουδές και ποδόσφαιρο, έχει αγωνιστεί παλαιότερα στην Κ17 του Πανθρακικού και στην Κ20 του ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά και στον Καμπανιακό.

Η διοίκηση του Ηλία Αταλασίδη έκανε πράξη την επιθυμία του τεχνικού Γιάννη Τσαμαρδού και πλέον περιμένει να δει την εικόνα στον αγωνιστικό χώρο.

Βάση της εικόνας των φιλικών παιχνιδιών και αν διαπιστωθούν κενά στο ρόστερ της Θύελλας, ίσως οι Πειρατές να κινηθούν μεταγραφικά χωρίς ωστόσο να είναι κάτι δεδομένο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected