Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Η επιστροφή του Βασιλόγιαννη είναι γεγονός!

Μία πολύ σημαντική μεταγραφή πραγματοποίησε η Λαμία.

Η ομάδα της Φθιώτιδας κατάφερε να φέρει και πάλι στο ρόστερ της τον Ανδρέα Βασιλόγιαννη, ο οποίος είχε αποχωρήσει το καλοκαίρι του 2017 για λογαριασμό της τουρκικής Ουμρανίγεσπορ.

Εκεί, ο 28χρονος (21/02/1991) επιθετικός από την Κάτω Αχαγιά, κατέγραψε 73 συνολικά συμμετοχές και 9 γκολ, ενώ πριν τη Λαμία αγωνίστηκε σε Ερμή Αραδίππου, ΑΟ Χανιά, Ολυμπιακό, Κέρκυρα, ΑΟ Γλυφάδας, Απόλλων Λεμεσού και Εθνικό.

Η ανακοίνωση :

“Η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία 1964 ανακοινώνει την μεγάλη επιστροφή του Αντρέα Βασιλόγιαννη στη Λαμία. Μια προσωπική επιλογή του Μεγαλομετόχου να εντάξει εκ νέου τον 28χρονο (21/2/1991) μέσο στην ομάδα για δύο χρόνια, κάνοντας ένα δώρο στους φιλάθλους, γνωρίζοντας την αξία του παίκτη και το πόσο αγαπητός είναι σ’ αυτούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κείμενο-γροθιά στο στομάχι από τον πρώην αρχηγό της Λαμίας Κ19

Ο Βασιλόγιαννης αγωνιζόταν τα δύο προηγούμενα χρόνια στην Ουμρανίγεσλορ στην Τουρκία έχοντας συνολικά 66 συμμετοχές και 8 γκολ, ενώ στη Λαμία αγωνίστηκε στο παρελθόν δύο χρόνια, τις περιόδους 2014-2015 και 2016-2017 σημειώνοντας συνολικά 53 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας.

Ο Μεγαλομέτοχος προσωπικά και η Διοίκηση του Συλλόγου τον καλωσορίζουν και του εύχονται υγεία και ακόμη περισσότερες επιτυχίες με την ομάδα μας!»

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected