Super League 1 - Μεταγραφές

Παίκτης του Ολυμπιακού ο Mateo García!

Ο Ματέο Γκαρσία θα παραμείνει στα χέρια του Ολυμπιακού! Η ομάδα του Πειραιά είχε εξασφαλίσει τον παίκτη εδώ και καιρό, μία είδηση που επιβεβαίωναν και τα ισπανικά Μέσα Ενημέρωσης.

Ο Ολυμπιακός ήθελε να τον παραχωρήσει δανεικό στη Νότιγχαμ, ένα σενάριο που τελικά δεν προχώρησε. Και αυτό γιατί ο ποδοσφαιριστής δεν κατάφερε να πάρει άδεια εργασίας στο Νησί. Ο Ολυμπιακός ήθελε να τον δώσει στη Νότιχηαμ δεν πήρε άδεια εργασίας στο Νησί.

Για να συμβεί αυτό, θα έπρεπε ο Γκαρσία να έχει συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών στην Εθνική ομάδα της χώρας του, κάτι που δεν είχε.

Όπως αναφέρει το Sportime, θα παραμείνει στα χέρια του Ολυμπιακού, με τις ανακοινώσεις να έρχονται σύντομα.

Ματέο Γκαρσία: Τι ανέφεραν οι Ισπανοί

Από τη στιγμή που πέρασε το πρώτο ματς που είχε ο Ολυμπιακός με την Μπασακσεχίρ, επανέρχονται τα μεταγραφικά ζητήματα. Έτσι και οι Ισπανοί γράφουν για τη γνωστή περίπτωση του Ματέο Γκαρσία.

Ο Ισπανός πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη παραμένει στη Λας Πάλμας. Με την ομάδα όμως από την πλευρά της να θέλει να πουλήσει τον παίκτη για να μπορέσει να βάλει χρήματα στα ταμεία της.

Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάτι οριστικό, αλλά όπως έχει αναφέρει και το Sportime ο παίκτης πάντα ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό. Από το μεσημέρι της Παρασκευής έχουν υπάρξει ουκ ολίγα δημοσιεύματα τα οποία αναφέρουν ότι οι «ερυθρόλευκοι» κινούνται για την απόκτησή του.

Μάλιστα με το μέλλον του Ματέο Γκαρσία ασχολήθηκε και η γνωστή σε όλους «Marca». Αναφέροντας πως ένας πιθανός προορισμός του παίκτη είναι πίσω στην Ελλάδα. Η Μπέρμιγχαμ που είχε ενδιαφερθεί ζεστά για την περίπτωσή του τελικά δεν έκανε κίνηση. Και ολοκληρώθηκαν στην Αγγλία οι μεταγραφές.

Οπότε ο Ολυμπιακός φαίνεται να είναι κοντά στην απόκτηση του Ματέο Γκαρσία. Παίκτη τον οποίο είχε βάλει στο… μάτι η ομάδα του Πειραιά από την περσινή σεζόν. Όταν είχε αγωνιστεί στον Άρη και είχε πραγματοποιήσει καλή χρονιά.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected