Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Στον Εθνικό ο Adriano Skenterai!

Την απόκτηση του Αντριάνο Σκεντεράι ανακοίνωσε ο Εθνικός.

Ο 19χρονος (26/04/2000) μέσος, διεθνής με την Εθνική Ελλάδας σε Παίδες και Νέους, είχε 22 συμμετοχές πέρσι με την U19 του Παναθηναϊκού, όπου είχε μεταγραφεί το καλοκαίρι του 2017 από τον Άρη Πετρούπολης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Η Διοικούσα επιτροπή του Εθνικού ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Αντριάνο Σκεντεράϊ.

Ο 19χρονος (16.04.2000) διεθνής με την Εθνική Νέων ποδοσφαιριστής, έχει υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο από το 2017 με τον Παναθηναϊκό και συμμετείχε στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας, πήρε χρόνο συμμετοχής σε φιλικά που έδωσαν οι πράσινοι και βρέθηκε και στην 18άδα της πρώτης ομάδας. Παράλληλα ήταν εκ των αρχηγών στην Κ19 και φυσικά εκ των βασικών στελεχών της.

Στο πρόσφατο διεθνές τουρνουά Κ19 στο Uitgeest της Ολλανδίας ο Σκεντεράι είχε εντυπωσιακή απόδοση στα ματς που έδωσε ο Παναθηναϊκός εναντίον των ΄Αλκμααρ, Παλμέιρας, Φλαμένγκο και Βαλένθια μεταξύ άλλων δε, αναδείχτηκε MVP όλου του τουρνουά!

Ο νεαρός διεθνής αμυντικός μέσος ήταν από την αρχή στις πρώτες και βασικές επιλογές στο σχεδιασμό της ομάδας μας. Παρά τα προβλήματα και τις δυσκολίες που παρουσιάστηκαν, η υπομονή και επιμονή της επιτροπής μεταγραφών του Εθνικού και η θέληση του παίκτη να παίξει στην ομάδα, βοήθησαν ώστε να ξεπεραστούν όλες οι δυσκολίες και να υλοποιηθεί ο αρχικός σχεδιασμός, με τον παίκτη να περνάει ιατρικές εξετάσεις να υπογράφει στον Εθνικό και να τίθεται αμέσως στην διάθεση του κ. Τερεζόπουλου συμμετέχοντας στη σημερινή απογευματινή προπόνηση.

Δύο εκτός έδρας φιλικούς αγώνες θα δώσει το Σαββατοκύριακο ο Εθνικός. Αρχικά το Σάββατο θα αντιμετωπίσει την Αγία Παρασκευή με ώρα έναρξης στις 18:30, ενώ την Κυριακή στην Ηλιούπολη θα αντιμετωπίσει τον Χαραυγιακό με ώρα έναρξης στις 18:00.

Ο Δημήτρης Τερεζόπουλος θα έχει την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές του,αλλά και να δοκιμάσει το σχήμα για τον αγώνα του κυπέλλου Ελλάδας της επόμενης Κυριακής στην Νέα Αρτάκη.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected