Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές ΕΠΣ Ημαθίας

Σκεντερίδης και Τόζογλου στον Άρη Παλαιοχωρίου

Μετά τους Ματόπουλο, Παπακωνσταντίνου και Μουσκεφτάρα ο Άρης Παλαιοχωρίου προχώρησε σε δύο ακόμη μεταγραφές για την περίοδο του καλοκαιριού.

Στους “κιτρινόμαυρους” θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο 21χρονος (31/08/1998) αμυντικός, Χρήστος Σκεντερίδης ο οποίος αγωνιζόταν τα τελευταία χρόνια στον Αγροτικό Αστέρα Πλατέος (5 συμμετοχές πέρσι σε πρωτάθλημα και Κύπελλο) αλλά και ο 27χρονος (05/09/1992) επίσης αμυντικός, Πόλυς Τόζογλου που έπαιξε πέρσι σε 16 ματς με τον Αλιάκμονα Νησελίου στη Β Ερασιτεχνική (σημείωσε και τρία τέρματα) ενώ παλαιότερα αγωνίστηκε σε Εθνικό Κλειδιού, Αγροτικό Αστέρα Πλατέος, Δόξα Λιανοβεργίου κ.α.

Αναλυτικά :

“Ο ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ ανακοινώνει την απόκτηση του Χρήστου Σκεντερίδη.

Ο νεαρός αγωνιζόταν την προηγούμενη σεζόν με την ομάδα του Αγροτικού Αστέρα Πλατέος. Χρήστο σε καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά.”

Ο ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ ανακοινώνει την απόκτηση του Πόλυ Τόζογλου. Ο έμπειρος αμυντικός αγωνιζόταν την προηγούμενη σεζόν με την ομάδα του Αλιάκμων Νησελίου. Πόλυ σε καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected