Super League 1

Απόλυτος πρωταγωνιστής στο Ατρόμητος – ΑΕΛ ο πορτιέρο των “βυσσινί”!

Ο τερματοφύλακας της ΑΕΛ, Έντμουρ Κρίστινσον, ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της ισοπαλίας (1-1) στο Περιστέρι, αφού έκανε απίθανο λάθος για να προηγηθεί ο Ατρόμητος και έσωσε πέναλτι στις καθυστερήσεις, κρατώντας τον βαθμό για την ΑΕΛ!

Ατρόμητος κι ΑΕΛ ήρθαν ισόπαλοι 1-1 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στο Περιστέρι, με τον Κρίστινσον να είναι τόσο ο μοιραίος της ΑΕΛ, όσο και ο σωτήρας στο φινάλε, αποκρούοντας πέναλτι του Ούμπιδες!

Ο Γιάννης Αναστασίου παρέταξε την ομάδα του με 4-4-2 σε σχήμα ρόμβου. Ο Μέγιερι ήταν στο τέρμα, με τους Νάτσο, Ρισβάνη, Γούτα, Κατράνη στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά. Στη μεσαία γραμμή βρέθηκε ο Μάντσον σε ρόλο αμυντικού μέσου, έχοντας τον Ούμπιδες και τον Χαρίση πιο μπροστά του. Μπροστά τους ήταν ο Ρόσα, ενώ στην κορυφή της επίθεσης βρέθηκε ο Μανούσος με τον Βέλλιο.

Από την άλλη πλευρά, ο Μιχάλης Γρηγορίου, παρέταξε την ΑΕΛ με 5-4-1. Στο τέρμα ήταν ο Κρίστινσον, έχοντας μπροστά του τρεις στόπερ. Μόρας, Μιχαήλ Μπράλιτς ήταν αυτοί, με τον Καρανίκα δεξιά και τον Ζίβκοβιτς αριστερά. Αμυντικοί μέσοι ήταν οι Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς και Σεσέροβιτς, με τον Μπούστος σε ρόλο ελεύθερου πιο μπροστά τους και τον Νούνιτς μοναδικό προωθημένο.

το φιλμ του αγώνα στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

Ατρόμητος (Γιάννης Αναστασίου): Μέγιερι (46′ Θεοδωράκης), Νάτσος, Κατράνης, Ρισβάνης, Γούτας, Χαρίσης (71′ Ουγκράι), Μάντσον, Ούμπιδες, Ρόσα (67′ Νταβιώτης), Μανούσος, Βέλλιος

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κρίστινσον, Μιχαήλ, Μιλοσάβλιεβιτς (82′ Φιλίποβιτς), Μόρας, Καρανίκας, Σετσέροβιτς (90+4′ Μπέρτος), Μπράλιτς, Ζίβκοβιτς, Μπούστος (71′ Μπάλλας), Νούνιτς, Φατιόν

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected