Κύπελλο Ελλάδος

Μακεδονικός Φούφα – Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας 3-2 παρ

Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο Πτολεμαΐδας ο Μακεδονικός Φούφα κέρδισε στη παράταση με 3-2 (κ.α. 2-2) το Μέγα Αλέξανδρο Καλλιθέας και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του κυπέλλου εκεί όπου θα αντιμετωπίσει είτε έναν εκ των Καρίτσα και Θερμαϊκού είτε θα περάσει χωρίς αγώνα στην επόμενη φάση που θα γίνει την Κυριακή.

Η ομάδα του Φούφα ήταν πολύ καλύτερη από τον αντίπαλο της δημιούργησε και έχασε πολλές ευκαιρίες αλλά στο τέλος κινδύνεψε να τα γκρεμίσει όλα αφού και ισοφαρίστηκε στο τέλος αλλά και στη παράταση οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι και απίστευτη ευκαιρία μετά.

Έπαιξε με τη φωτιά λοιπόν ο Μακεδονικός αλλά δεν κάηκε -σε ένα παιχνίδι που έγινε κάτω από υπερβολική ζέστη- έχοντας όμως και τρομερά παράπονα από ένα διαιτητή (Σιδηρόπουλος Πέλλλας)που τον φόρτωσε με 9 κίτρινες και 1 κόκκινη !!!, επέτρεψε να γίνει από πολύ λάθος θέση το πλάγιο που έφερε το πέναλτι και την ισοφάριση ενώ και στο 2-1 ο Χασάι ήταν σε θέση οφ-σάϊντ.

Σε γενικές γραμμές πάντως οι γηπεδούχοι έδωσαν μόνοι τους το δικαίωμα στη Καλλιθέα κάνοντας αβίαστα λάθη στην άμυνα που πρέπει να διορθωθούν.

Από την άλλη η Καλλιθέα έδειξε καλά στοιχεία και σίγουρα θα πρωταγωνιστήσει στο τοπικό της Καστοριάς.

το φιλμ του αγώνα στο e-ptolemeos.gr

Συνθέσεις

Μακεδονικός Φούφα: Μπίντσης, Κοπατσάρης (60ο Σιδηρόπουλος), Τουλουμενίδης Φ. (60Ο Καραφουλίδης), Χαραλαμπίδης, Τζουβάρας, Φωτιάδης (96ο Αιχμαλωτίδης), Μπίντσης (71ο Σπανδωνίδης), Μπακάλης, Χάιτας, Τοπάλης, Μαυροματίδης.

Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας: Κοκκινίδης, Τσιόπρας, Μηλιάτης, Μήνος, Ντούκας Σ., Ευαγγέλου (80ο Γιαννηκότσος), Σιαραφέρας (117ο Τσιακλής), Γκέκας, Ντούκας Ν. (69οΣτεργίου), Παπαθανασίου (84ο Νικολάου), Χασάι.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected