Κύπελλο Ελλάδος

Στην παράταση η πρόκριση στον τρίτο γύρο του Κυπέλλου για τον Πανδραμαϊκό!

Ένας Πανδραμαϊκός από τα παλιά, πήρε τη νίκη-πρόκριση στην παράταση απέναντι στον Μακεδονικό Φούφα.

Στο δημοτικό στάδιο Δράμας αρκετοί φίλοι του Πανδραμαϊκού παραβρέθηκαν κι έμειναν ικανοποιημένοι από το θέαμα που είδαν. Ο κόσμος γυρίζει ξανά στο γήπεδο για τον Πανδραμαϊκό και η ομάδα τον χρειάζεται και στο πρωτάθλημα. Δίκαιη νίκη πέτυχαν οι γηπεδούχοι, έδειξαν πως ήθελαν περισσότερο την πρόκριση και «κυνήγησαν» το ματς ως το τέλος.

Στα θετικά στοιχεία ότι οι γηπεδούχοι είχαν δυνάμεις μέχρι το τέλος της παράτασης και αξίζουν συγχαρητήρια στον γυμναστή, Κώστα Χαλβατζή, για τη δουλειά που κάνει.

Από τη μεριά του ο Φούφας έδειξε πολύ καλά στοιχεία στο πρώτο μέρος, όμως στην επανάληψη και στην παράταση, η υπεροχή των γηπεδούχων ήταν εμφανής.

το φιλμ του αγώνα στο dramagoal.gr

Συνθέσεις

ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ (Καζεπίδης): Κιουμουρτζής, Κεχαγιάς, Κονταξής, Αϊβάζης (66΄ Βασιλειάδης), Βραμέντσαλης, Γιαννίκης, Λίπο, Μπελμάνι, Τσελεπής (70΄ Λυκίδης), Διαμαντίδης (97΄ Υψηλός), Μπερούκας (115΄ Μουζενίτωφ).

ΦΟΥΦΑΣ (Τούνας): Ι. Μπίντσης, Τζουβάρας, Κοπατσάρης, Φ. Τουλουμενίδης (54΄ Κ. Τουλουμενίδης), Ν. Μπίντσης, Χαραλαμπίδης, Τοπάλης, Σπανδωνίδης (86΄ Πολυχρονίδης), Μαυροματίδης, Τζενόλι (47΄ Κοντογουλίδης), Αιχμαλωτίδης (100΄ Ρουγκάτσος).

  • Επιμέλεια : Γαρυφαλλιά Σταματάκη
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected