Ποδόσφαιρο Κόσμος

Μεγάλη ανατροπή στο τέλος για την Ατλέτικο Μαδρίτης! (vid)

Η Εϊμπάρ προηγήθηκε 0-2, αλλά η Ατλέτικο έκανε τρελή ανατροπή και στο φινάλε κατάφερε να μείνει μόνη στην κορυφή με το 3×3.

Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, η Ατλέτικο μπορεί να είχε ξεκινήσει με δύο σερί επιτυχίες, αλλά στο εντός με την Εϊμπάρ τα βρήκε πολύ δύσκολα. Χρειάστηκε λοιπόν να κάνει την τρελή υπέρβαση, ώστε να πάρει ακόμα ένα τρίποντο. Βρέθηκε να χάνει με δύο γκολ διαφορά, αλλά κατάφερε να το γυρίσει στο 90′, παίρνοντας το 3-2.

Τσάρλες (8′) και Αρμπίγια (19′) σόκαραν αρχικά τους Ροχιμπλάνκος, αλλά ο Ζοάο Φέλιξ (27′) με το πρώτο γκολ του στη La Liga και ο Βιτόλο (52′) ισοφάρισαν, με τον Παρτέι να χαρίζει τη νίκη (3-2) στο φινάλε και μαζί τη μοναξιά της κορυφής, καθώς οι Μαδριλένοι είναι οι μοναδικοί με το απόλυτο στη La Liga.

Συνθέσεις

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγο Σιμεόνε): Ομπλάκ, Χιμένες, Ερμόσο, Λόντι, Τρίπιερ, Gior;ente (46′ Βιτόλο), Σαούλ, Κόκε, Λεμάρ (78′ Ρικέλμε), Ζοάο Φέλιξ (84′ Παρτέι, Ντιέγκο Κόστα

Έιμπαρ (Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ): Ντμίτροβιτς, Ολιβέιρα, Ράμις, Αρμπίγια, Τεχέρο, Εσπόζιτο, Ντιόπ, Ορεγιάνα, Ινούι, Πέδρο Λεόν (86′ Κορέρα), Αλβαρεθ (55′ Ολιβέιρα), Τσάρλες (63′ Κίκε).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected