Κατηγορίες
Αθλήματα

Αποθεώθηκε ο συγκινημένος Αλέξης Αλβανός!

Για την τεράστια καριέρα του στις τέσσερις γραμμές των γηπέδων του κόσμου, τιμήθηκε ο Αλέξης Αλβανός, που πριν λίγους μήνες κρέμασε τη φανέλα του.

Όπως αναφέρει το e-handball.gr, μέσα από ένα βίντεο ξετυλίχθηκε η αθλητική διαδρομή που άρχισε από το ανοιχτό γήπεδο της ΧΑΝ Καλαμαριάς και έφτασε στο υψηλότερο επίπεδο. Ο ίδιος, βαθιά συγκινημένος στάθηκε στο θρυλικό γκολ που σκόραρε ενάντια στη Γαλλία, στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2005 στην Τυνησία και χαρακτήρισε αυτή τη στιγμή ως κορυφαία της καριέρας του παίρνοντας το χειροκρότημα των παριστάμενων. Παράλληλα, ευχαρίστησε τους συμπαίκτες και τους προπονητές του, που ήταν συνοδοιπόροι στη διαδρομή του και ξεχωριστά ευχαρίστησε τη σύζυγό του, Νόνη, που του στάθηκε στις καλές και δύσκολες στιγμές αποτελώντας το στήριγμά του. Το βραβείο που παρέλαβε από τα χέρια του γενικού γραμματέα της ΟΧΕ, Κώστα Σταματιάδη, το αφιέρωσε στην κόρη του, Χριστίνα, που είχε τα γενέθλιά της.

Βέμη: «Μακάρι να ξανακάναμε όσα πετύχαμε»
Η Πέγκυ Βέμη, εμβληματική μορφή του γυναικείου χάντμπολ, τιμήθηκε για την προσφορά της και τη σπουδαία 35χρονη διαδρομή της στα γήπεδα με 22 τίτλους. Παρέλαβε το βραβείο της από το μέλος του Δ.Σ. της ΟΧΕ, Γιάννη Στρατάκη και μίλησε για όσα έζησε με τη φανέλα της Αναγέννησης Άρτας και της Εθνικής γυναικών. Ξεχωριστή στιγμή για την ίδια η κατάκτηση του πρώτου τίτλου με την Αναγέννηση, το ξεκίνημα της αυτοκρατορίας που ακολούθησε, αλλά και η συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνας της Αθήνας. «Με την Αναγέννηση πετύχαμε σπουδαία πράγματα, μακάρι να τα ξανακάναμε», είπε χαρακτηριστικά.

Βράβευση για το ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ
Στο πρόσωπο της Αντιπροέδρου Κατερίνας Ψωμιάδου τιμήθηκε το τουρνουά «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ» για την προσφορά στην ανάπτυξη του αθλήματος και τις Εθνικές ομάδες. «Ο ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ δημιουργήθηκε για να καλύψει ανάγκες του ελληνικού χάντμπολ και θα επιστρέψει όταν χρειαστεί για τον ίδιο λόγο», είπε η παλιά διεθνής αθλήτρια, που παρέλαβε τον βραβείο από τον πρόεδρο της Επιτροπής Εθνικών ομάδων, Βασίλη Κρανιώτη.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected