Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Συνεχίζει στο Κύπελλο Ελλάδας η Επισκοπή, απέκλεισε τον Εθνικό!

Με δυο γκολ στο φινάλε κάθε ημιχρόνου η Επισκοπή έκαμψε την αντίσταση του Εθνικού με 2-0 και συνεχίζει στον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η Ρεθυμνιώτικη ομάδα ήταν καλύτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και έφτασε δίκαια στη νίκη, χάρη στα όμορφα γκολ των Μανώλη Φουκαράκη (41’) και Κώστα Λίμα (85’), περνώντας και από την 2η φάση της διοργάνωσης. Πλέον στην Επισκοπή περιμένουν την Δευτέρα για να μάθουν τον αντίπαλο τους στην 3η φάση, που θα είναι ομάδα από την Football League, σε παιχνίδι που επίσης θα γίνει στο ΔΑΚ Γάλλου.

Στα θετικά η συμμετοχή στο παιχνίδι του Τσιριγώτη ο οποίος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και αγωνίστηκε, αλλά στα αρνητικά ο τραυματισμός του Νίκου Χαλκιαδάκη, ο οποίος αποχώρησε αναγκαστικά στο 25ο λεπτό της αναμέτρησης

το φιλμ του αγώνα στο rethymnosports.gr

Συνθέσεις

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Γιάσμινκο Βέλιτς): Χανιωτάκης, Καρβουνιάρης, Καλογεράκης (83’ Μπρίτο), Ανδρικόπουλος, Λίμα, Γκελοσάνι, Νίκιτς, Φουκαράκης, Χαλκιαδάκης (25’ λ.τ. Μυρθιανός), Γκιόκας (77’ Τσιριγώτης), Σουμπασάκης.

ΕΘΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Τερεζόπουλος): Βουτσινάς, Νταούλιας, Δημακάκος (68’ Παπαγεωργίου), Ευαγγέλου, Μουσταφίδης, Σκεντεράι (83’ Μακροστέργιος), Γκέτσι (64’ Χατζηστάμου), Τσιντώνης, Τσιάβος, Πολίτης Λαμπράκης.

Τα αποτελέσματα του 2ου γύρου του Κυπέλλου Ελλάδας και οι ομάδες που προκρίθηκαν

ΠΟ Ελασσόνας – Τηλυκράτης  1-1, 5-3 πεν

Πανδραμαϊκός – Μακεδονικός Φούφα 2-1 παρ

Αετός Οφρυνίου – Θερμαϊκός Θέρμης 4-2 

Ξενοφών Κρεστένων – Δόξα Άρτας 2-1

Θιναλιακός – Απόλλων Ευπαλίου 1-0

ΠΣ Σπάρτη – ΑΟ Υπάτου 1-0 

ΑΕ Καρίτσας – Πανσερραϊκός  1-2

ΑΟ Επισκοπής – Εθνικός  2-0

Πανθηραϊκός – ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ (8/9)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected