Κατηγορίες
Super League 1 - Super League 2

Η ρεβάνς αυτή τη φορά είχε νικητή τον ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ από το πρώτο λεπτό εμφανίστηκε ορεξάτος στο χορτάρι του Παγκρητίου Σταδίου με αποτέλεσμα να προηγηθεί εύκολα στο 20ο λεπτό με 2-0.

Πιο συγκεκριμένα το σκορ άνοιξε ο Βαζ με κεφαλιά… ψαράκι μετά από σέντρα Σακόρ, ενώ λίγα λεπτά αργότερα μετά από πάσα του Βαζ ο Ναμπί από το ύψος της περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Η συνέχεια ήταν ανάλογη με τον ΟΦΗ να σκοράρει και τρίτο γκολ με τον Φιγκειρέντο να ανοίγει… λογαριασμό με πλασέ μετά από ωραίο συνδυασμό Σακόρ, Ναμπί.

Ο Πλατανιάς το μόνο που κατάφερε στο πρώτο μέρος ήταν να μειώσει με τον Λουκίνα με σουτ έξω από την περιοχή κάνοντας το 3-1.

Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε, όπως ήταν φυσιολογικό, ωστόσο και πάλι ο ΟΦΗ είχε τις ευκαιρίες να σκοράρει, όπως και ο Πλατανιάς με την μεγαλύτερη φάση για τους “ερυθρόλευκους” να είναι το δοκάρι του Λουκίνα.

Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος και έτσι ο ΟΦΗ πήρε μια άτυπη ρεβάνς στην ήττα της Τετάρτης κερδίζοντας με 3-1.

το φιλμ του αγώνα στο athleticradio.gr

Συνθέσεις

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Γουάλι (46’ Σωτηρίου), Νάστος (82’ Περδίκης), Μαρινάκης, Μπράουν (66’ Κουτρουμπής, Δεληγιαννίδης (57’ Κοροβέσης), Νέιρα (82’ Νοικοκυράκης), Σακόρ (66’ Στάικος), Ναμπί, Σεμέδο (82’ Σουρνάκης), Βαζ (57’ Τσιλιανίδης), Φιγκεϊρέδο (82’ Ντίνας)

Πλατανιάς (Γιάννης Τάτσης): Μαντζάρης (46’ Γκοτ), Ρεβυθόπουλος (66’ Παπαδόπουλος), Μάικιτς, Σάαντο, Τσαμούρης, Σμυρλάκης (46’ Μποσέτι), Παπουτσογιαννόπουλος (46’ Καραγκούνης), Πασχαλάκης (46’ Ποζατζίδης), Νίλι (75’ Κωστίκος), Μιγκέλ (75’ Καρβούνης), Λουκίνας (58’ Λεϊρία)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected