Κατηγορίες
Super League 2

Σκορ και θέαμα στο φιλικό του Καραϊσκάκη Άρτας με την Παναχαϊκή!

Το φιλικό παιχνίδι στο Δημοτικό Στάδιο Άρτας μεταξύ του Καραϊσκάκη και της Παναχαϊκής δεν έβγαλε νικητή.

Οι δύο ομάδες αναδείχτηκαν ισόπαλες 2-2 σε έναν κάκιστο αγωνιστικό χώρο που δεν βοήθησε τις δύο ομάδες. Ήταν το πρώτο φιλικό των Αχαιών απέναντι σε ομάδα της ίδιας κατηγορίας κόντρα στους σαφώς πιο ανέτοιμους «πράσινους».

Ο Καραϊσκάκης Άρτας προηγήθηκε στο 30′ με σουτ του Αλμπάνη, αλλά στο 43′ ο Μωραΐτης με πέναλτι ισοφάρισε. Είχε προηγηθεί ανατροπή του ίδιου ένα λεπτό πριν. Η ομάδα της Πάτρας έκανε την ανατροπή στο 55′, όταν ο Πολίμος εκτέλεσε φάουλ και ο Κυνηγόπουλος με κεφαλιά βρήκε δίχτυα. Το 2-2 διαμορφώθηκε στο 87′. Ο Ρουγκάλας που έκανε το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τους «κοκκινόμαυρους» υπέπεσε σε πέναλτι και ο Κυβελίδης, επίσης στην πρώτη του εμφάνιση, ισοφάρισε από την άσπρη βούλα.

το φιλμ του αγώνα και φωτογραφίες στο patragoal.gr

Συνθέσεις

Καραϊσκάκης Άρτας : Μέλκας (57′ Μπουργάνης), Παπανίκου (57′ Καψάλης), Καραγιαννίδης (53′ Βλάχος), Καπίας (75′ Γιαννιώτης), Παναγιώτου (46′ Παππάς Δ.), Μασούρας (57′ Μέτσε), Ψιάνος (75′ Νταλακούρας), Χατζηστραβός (80′ Μελετίδης), Αλμπάνης (65′ Τερεζίου), Τσούτσης (55′ Γυφτοκώστας/ 88′ Μαργώνης), Κούστα (53′ Κυβελίδης)

Παναχαϊκή : Σούλης, Πολίμος, Σταμόπουλος, Κοτσώνης, Τσελεπίδης (75′ Ρουγκάλας), Μαυριάς (65′ Λινάρδος), Μωραΐτης (65′ Αντωνακόπουλος), Coll (65′ Ymeraj), Σιατραβάνης (70′ Ιντζόγλου), Παπατόλιος (70′ Πατρώνης), Κυνηγόπουλος (65′ Μασούρας)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected