Κύπελλο Ελλάδος

Πρόκριση στο Κύπελλο Ελλάδας για τον Πανθηραϊκό! Όλες οι ομάδες που θα συμμετέχουν στην κλήρωση της 3ης φάσης

Συνεχίζει να… γράφει ιστορία ο Πανθηραϊκός που δείχνει ασταμάτητος έχουν ξεκινήσει ιδανικά τη σεζόν.

Το συγκρότημα του Γιάννη Σιλεβίστα πήρε τη νίκη απέναντι στην ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ σε ματς που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο, εξασφαλίζοντας την πρόκριση στην Γ’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το πρόσωπο του αγώνα ήταν ο Γιώργος Περιάλης που ήταν η “Χρυσή αλλαγή” καθώς δικαίωσε τον Γιάννη Σιλεβίστα που τον πέρασε στο παιχνίδι σκοράροντας το τέρμα που έκρινε τη συνάντηση.

Όσον αφορά την εικόνα του αγώνα, ο Πανθηραϊκός είχε την κυριαρχία έχοντας καλή στιγμή στα πρώτα δευτερόλεπτα με τον Παληγεώργο που πήγε άθελα του να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, με τον Βλαχάκη να απομακρύνει την τελευταία στιγμή.

Στην επανάληψη, ο Πανθηραϊκός ανέβασε στροφές και έφτασε δίκαια στη νίκη που σήμανε πρόκριση στην επόμενη φάση

Αύριο η ομάδα της Σαντορίνης θα μάθει τον αντίπαλο της που θα είναι σύλλογος της Football League.

Όσον αφορά την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ πάλεψε το ματς έχοντας καλή εικόνα στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα όμως το τέρμα του Περιάλη αποσυντόνισε τους Χανιώτες.

το φιλμ του αγώνα στο sportcyclades.gr

Συνθέσεις

ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ (Γιάννης Σιλεβίστας) Ζωντός, Τσόπελας, Χούσα, Μπιρμπίλι, Παληγεώργος, Λούκας, Παπασάββας, Λαμπρόπουλος, Κορέτα, Κόντι (58′ Περιάλης), Βαλαβανόπουλος.

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ (Αστέριος Θέμελης) Βλαχάκης, Ίμερι, Μωυσίδης, Παληγεώργος, Μαζιώτης, Μποτωνάκης, Νικόλτσης (18′ λ.τρ. Βαρδάκης), Γεωργούλης, Τσίτας, Πάγκαλος, Κόλα (77′ Σινγκ).

 

Τα αποτελέσματα της 2ης φάσης

ΠΟ Ελασσόνας – Τηλυκράτης  1-1, 5-3 πεν

Πανδραμαϊκός – Μακεδονικός Φούφα 2-1 παρ

Αετός Οφρυνίου – Θερμαϊκός Θέρμης 4-2 

Ξενοφών Κρεστένων – Δόξα Άρτας 2-1

Θιναλιακός – Απόλλων Ευπαλίου 1-0

ΠΣ Σπάρτη – ΑΟ Υπάτου 1-0 

ΑΕ Καρίτσας – Πανσερραϊκός  1-2

ΑΟ Επισκοπής – Εθνικός  2-0

Πανθηραϊκός – ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ  1-0

Στην αυριανή (13.00) κλήρωση στα γραφεία της ΕΠΟ θα συμμετέχουν οι νικήτριες ομάδες της 2ης φάσης αλλά και οι 14 ομάδες της Football League, οι οποίες θα είναι ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΕΣ στη συγκεκριμένη διαδικασία.

Η Ομοσπονδία αναμένεται να αποφασίσει για την τύχη των αγώνων στους οποίους συμμετείχαν οι ομάδες που τελικώς προβιβάστηκαν στη Football League (Νίκη Βόλου και Καλαμάτα) αλλά και και για τον αγώνα ΑΕ Βαθύλλου/Πανσαμιακού – Αιολικού, ο νικητής του οποίου θα αντιμετωπίσει την Κόρινθο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected