Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Μεταγραφικός…οργασμός στον Ηρακλή!

Μεταγραφικών προσθηκών συνέχεια για τον Ηρακλή.

Όπως αναφέρει το bluearena, ο Κώστας Καζναφέρης αποδέχθηκε την «κυανόλευκη» πρόταση και θα συνεχίσει στην ομάδα, με τον 32χρονο Αρτινό μεσοαμυντικό να ενισχύει σημαντικά με την εμπειρία και την ποιότητά του τα πλάνα του Σπύρου Μπαξεβάνου.

Επίσης, στον «Γηραιό» έχει «κλείσει» και ο 29χρονος δεξιός οπισθοφύλακας, Δημήτρης Παντελίδης.

Πρόκειται για τον γιο του πρώην κόουτς της ομάδας, Σάββα Παντελίδη, με τον ποδοσφαιριστή να έχει θητεύσει σε Προοδευτική, Χαϊδάρι, ΑΕ Περάματος, Ολυμπιάδα Κερατσινίου, ΑΠΟ Κερατσινίου, Ατρόμητο, Ιωνικό, ενώ μέχρι πέρσι αγωνιζόταν στον Ασπρόπυργο.

Κοντά σε συμφωνία με Άγγελο Ζήση και Σωκράτη Παπαδόπουλο

Στους ποδοσφαιριστές, που προπονούνται στο Ωραιόκαστρο υπό τις οδηγίες του Σπύρου Μπαξεβάνου συμπεριλαμβάνονται και οι Άγγελος Ζήσης και Σωκράτης Παπαδόπουλος, οι οποίοι αναμένεται και να ενταχθούν στο νέο «κυανόλευκο» ρόστερ, όπως μεταφέρεται από την ιστοσελίδα soccerpractor.blogspot.com.

Ο Άγγελος Ζήσης (φωτογραφία) είναι κεντρικός αμυντικός 21 ετών (1.84) και τελευταία αγωνίστηκε στον Α.Σ. Μετέωρα, ενώ άρχισε την καριέρα του από την Κ20 του Αστέρα Τρίπολης, από όπου μεταπήδησε στην Κ19 της ιταλικής Τζένοα, για να ακολουθήσουν – και πάλι – ο Αστέρας Τρίπολης, τα Τρίκαλα, η Αναγέννηση Καρδίτσας και τα Μετέωρα.

Ο Σωκράτης Παπαδόπουλος είναι κεντρικός μέσος, 23 ετών, με διαδρομή σε Κιλκισιακό, ΑΠΕ Λαγκαδά, Αγροτικό Αστέρα, Άρη Καβαλαρίου και προσφάτως στον Μέγα Αλέξανδρο Κιλκίς.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected