Κύπελλο Ελλάδος

Πρόκριση στον 4ο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδας για τον Ασπρόπυργο, σπουδαία εμφάνιση ο ΠΟΕ!

Σε ένα αρκετά καλό παιχνίδι, για την 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, ο ΠΟΕ ηττήθηκε μ ένα φθηνό γκολ, που προήλθε από εκτέλεση κόρνερ, από την κατά δύο κατηγορίες μεγαλύτερη Ένωση Ασπροπύργου, που θα αγωνίζεται στη Football League.

Οι παίκτες του Ζήση Ζιάγκα, που καταχειροκροτήθηκαν από τους 500 περίπου φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο της Ελασσόνας, ήταν ανώτεροι καθ όλη τη διάρκεια του αγώνα και δεν έδειξαν σε κανένα σημείο του παιχνιδιού, πως υπολείπονται των αντιπάλων τους.

Πλέον το ενδιαφέρον των κυανόλευκων στρέφεται στον πρωτάθλημα της μεγάλης τοπικής κατηγορίας της Λάρισας και αν συνεχίσει να πραγματοποιεί καλές εμφανίσεις όπως η σημερινή, φιλοδοξεί να είναι από τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν.

το φιλμ του αγώνα στο radioelassona.gr

Συνθέσεις

ΠΟ Ελασσόνας : Γούπος, Μπούσιας, Νταμπώσης, Σουγλής, Περτζιόνι, Μπαρλαγιάννης Ν. (82’ Λαζαρίδης), Χάμος, Πεπκολάι, Ζηρδέλης, Ματούλας, Καραγκούνης (71’ Πετάνι).

Ασπρόπυργος (Γιώργος Βαζάκας): Γκίνης, Νικολακάκης, Ιωαννίδης, Καμπούρης, Ζώνας, Νικολάου, Ζγκούρη (81’ Κωνσταντινίδης), Στεφάνοβιτς (55’ Ζαχαρός), Πίντο, Γκατσολάρι (116’ Κοκκκόρης), Σρέτσκοβιτς (117’ Σταγάκης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected