Ποδόσφαιρο Κόσμος

“Τεσσάρα” της Τότεναμ πριν τον Ολυμπιακό (vid)

Η Τότεναμ λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα των ομίλων του Champions League κόντρα στον Ολυμπιακό στο Φάληρο συνέτριψε (4-0) εντός έδρας την Κρίσταλ Πάλας.

Όπως αναφέρει το onsports, σε εξαιρετική κατάσταση έδειξε να βρίσκεται η Τότεναμ λίγες ημέρες πριν από το ματς με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο για την πρεμιερά των ομίλων του Champions League. Οι παίκτες του Μαουρίτσιο Ποκεντίνο χρειάστηκαν 32 λεπτά προκειμένου να βγάλουν νοκ άουτ την Κρίσταλ Πάλας και να στείλουν μήνυμα στους παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς ότι έρχονται με «άγριες διαθέσεις».

Ο Χέουνγκ-Μιν Σον έδειξε να είσαι σε εξαιρετική φόρμα και με δυο γκολ (το πρώτο στο 10ο λεπτό και το δεύτερο στο 23ο λεπτό) «καθάρισε» από νωρίς το ματς. Τα άλλα δυο γκολ ήταν αυτογκόλ στο 21ο λεπτό από τον Βαν Άνχολτ και το «κερασάκι» στην «τούρτα» έβαλε ο Λαμέλα στο 42ο λεπτό.

Ο Ποκεντίνο ξεκίνησε το ματς με διάταξη 4-2-3-1 με την ενδεκάδα να αποτελείται από τους: Γιορίς, Οριέ, Αλντεβέιρελντ, Βερτόνχεν, Ρόουζ, Σισσόκό, Ουίνκς, Λαμέλα, Σον, Έρικσεν και Κέιν.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected