Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Ο νέος προπονητής της ΑΕ Χαρίεσσας και το “ευχαριστώ” της διοίκησης στον Χρήστο Μποζίνη

Στο πρόσωπο του Σάκη Παπαδίνα βρήκε τον προπονητή που αναζητούσε το τελευταίο διάστημα η ΑΕ Χαρίεσσας.

Ο 43χρονος (23/11/1976) προπονητής θα είναι ο αντικαταστάτης του Χρήστου Μποζίνη και μάλιστα έχει ήδη αναλάβει τα καθήκοντα του καθώς πραγματοποίησε τις πρώτες του προπονήσεις.

Ο πρώην βοηθός προπονητή στην γυναικεία ομάδα του Άρη Θεσσαλονίκης (στο πλάι του Γιώργου Σπυριδωνίδη) αλλά και μέλος του τεχνικού τιμ της Ακαδημίας του Μακεδόνα αναλαμβάνει για δεύτερη φορά ανδρικό τμήμα μετά τη θητεία του στον Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου.

Παράλληλα, η διοίκηση της ΑΕ Χαρίεσσας αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στον Χρήστο Μποζίνη, ευχαριστώντας τον νεαρό τεχνικό για την προσφορά του.

Αναλυτικά :

“Η διοίκηση της ΑΕ Χαρίεσσας θέλει να ευχαριστήσει δημόσια τον Χρήστο Μποζίνη για την άψογη συνεργασία τα τρία περίπου χρόνια που διετέλεσε προπονητής στην ομάδα μας. Είμαστε σίγουροι πως έχει ένα σπουδαίο μέλος στο χώρο και του ευχόμαστε καλή τύχη στην καριέρα του.

Παράλληλα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με τον Σάκη Παπαδίνα, που αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ΑΕ Χαρίεσσας. Είναι ένας ιδιαίτερα φιλόδοξος προπονητής και θεωρούμε βέβαιο πως θα μας βοηθήσει ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected