Κύπελλο Ελλάδος

“Ίδρωσε” αλλά πήρε την πρόκριση στο 118′ ο Ολυμπιακός Βόλου!

Την πρόκριση στην παράταση πήρε ο Ολυμπιακός Βόλου νικώντας με κόπο και ιδρώτα την ιδιαίτερα μαχητική Αταλάντη.

Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν με σκορ 3-2, σημειώνοντας το νικητήριο τέρμα δύο λεπτά πριν την ολοκλήρωση και της ημίωρης παράτασης.

Το συγκρότημα του Θωμά Γράφα παρουσίασε καλή εικόνα, όμως πλήρωσε τις λίγες στιγμές αδράνειας στην άμυνα και δέχθηκε δύο τέρματα που το έβαλαν σε «περιπέτειες». Ο Σκοπελίτης άνοιξε το σκορ για τον Ολυμπιακό στο 10′ με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν στο 13′ με τον Χαϊκάλη.

Το 1-2 έκανε ο MVP του αγώνα, Βασίλης Κουτσιανικούλης στο 18′, ενώ για την Αταλάντη ισοφάρισε ο Μαλισσόβας στο 53′. Το «χρυσό» γκολ πέτυχε ο Ράντι δύο λεπτά πριν το παιχνίδι να πάει στην ρώσικη ρουλέτα των πέναλτι.

το φιλμ του αγώνα στο goalpost.gr

Συνθέσεις

ΑΤΑΛΑΝΤΗ (Μάκης Ζαχαρόπουλος): Καπετάνος, Μακρόπουλος, Πάππος (108’ Ντζιος), Λυτάκης, Τσακανίκας, Αντωνόπουλος, Λαμπρόπουλος (56’ Τζιβελέκης), Μαλισσόβας (58’ Σακκάς), Δήμος (46’ Σίδερης), Αντωνίου, Χαϊκάλης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Θωμάς Γράφας): Μακρυωνίτης, Γραικός, Μπουτζίκος, Φαζός, Βοσνακίδης, Τσιάρας (98’ Ρόκας), Στεφάνοβιτς (90’ Τζέφερσον), Σκοπελίτης (58’ Λάσκαρης), Κουτσιανικούλης, Ράντι, Τσίτας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected