Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

“Κυνική” η Ατλέτικο! (vid)

Η Ατλέτικο Μαδρίτης μετά τη μίνι αγωνιστική της κρίσης και ενόψει του μεγάλου ντέρμπι κόντρα στην συμπολίτισσα Ρεάλ, επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα επικρατώντας εκτός έδρας της φανερά πιο αδύναμης Μαγιόρκα (2-0).

Οι Ροχιμπλάνκος δεν έπεισαν με την εμφάνισή τους, ωστόσο ήταν αποτελεσματικοί και με γκολ των Ντιέγκο Κόστα (26′) και Ζοάο Φέλιξ (63′) πήραν το τρίποντο που τους οδηγεί προσωρινά στην κορυφή. (Η Ρεάλ Μαδρίτης αγωνίζεται αυτή την ώρα με την Οσασούνα).

Μετά από τρεις αγωνές και δύο αγωνιστικές στο πρωτάθλημα, η Ατλέτι επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα και γυρνάει τον διακόπτη στο… ντέρμπι της Μαδρίτης.

Το μόνο κακό νέο για τους Κολοτσονέρος, είναι η αποβολή του Αλβάρο Μοράτα στο 77’ με δεύτερη κίτρινη κάρτα, με τον Ισπανό να χάνει το μεγάλο ντέρμπι του Σαββάτου (28/9).

Συνθέσεις

Μαγιόρκα (Βιθέντε Μορένο): Ρέινα, Κάμπος, Βιλιέντ, Αγκμπενιένου, Σάστρε, Σεβίγια, Ντάνι, Μοχάμεντ (67′ Πρατς), Κούμπο, Μπούντιμιρ (67′ Αλεγρία), Λάγκο (62′ Τραϊκόφσκι)

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγκο Σιμεόνε): Ομπλάκ, Σάβιτς, Φελίπε, Αρίας, Λόντι, Κόκε, Παρτέι (83′ Γιορέντε), Σαούλ, Βιτόλο (57′ Κορέα), Ζοάο Φέλιξ, Ντιέγκο Κόστα (69′ Μοράτα).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected