Κατηγορίες
Αθλήματα - Γενικά

Με το δεξί ο Ολυμπιακός κόντρα στον αξιόμαχο Δούκα

Τις νίκες του στην φετινή Handball Premier διπλασίασε ο Ολυμπιακός, αφού οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν με του Δούκα στο Αθλητικό Κέντρο Δαΐς.

Όπως αναφέρει το e-handball, το ματς ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να ελέγχουν απόλυτα το παιχνίδι και με την επιθετική τους παραγωγή να είναι εντυπωσιακή, κατάφεραν να επιβάλλουν τον ρυθμό τους και μάλιστα να προηγηθούν δυο φορές με +3 γκολ διαφορά. Ένα «νεκρό» διάστημα του Δούκα που διήρκεσε περίπου επτά λεπτά, έδωσε την ευκαιρία στον Ολυμπιακό να τρέξει ένα μικρό σερί και να προσπεράσει για πρώτη φορά μέχρι και με 3 γκολ, διαφορά που διατήρησε μέχρι και την λήξη του πρώτου ημιχρόνου (13-16).

Στο δεύτερο μέρος οι νταμπλούχοι Ελλάδος «πάτησαν γκάζι» και με πρωταγωνιστή τον Τσίλη, κατάφεραν να χτίσουν ένα μικρό προβάδισμα. Ωστόσο η ομάδα του Μπούνα με ένα εξαιρετικό επιθετικά διάστημα, έφτασε το ματς στα δυο γκολ. Η αναμέτρηση έγινε πραγματικό ντέρμπι στα τελευταία λεπτά, όμως με δυο γκολ του Σπίκιτς, ο οποίος στο δεύτερο ημίχρονο που αγωνίστηκε ήταν εξαιρετικός, από την μια εστία στην άλλη ουσιαστικά έκριναν το αποτέλεσμα.

Τα πεντάλεπτα: 4-1, 7-4, 8-8, 9-11, 11-14, 13-16 (ημχ.), 14-19, 16-21, 18-22, 21-24, 22-25, 25-29.

ΑΣΕ Δούκα (Κωστής Μπούνας): Κρητικός 7, Τόμπρος 2, Μανουσέλης 5, Μελετάκος 2, Μπραουδάκης, Πολύδωρος 3, Ντούνης 2, Τότος 3, Γερουλάνος 1, Τζανιδάκης, Μπεκιάρης, Κολλύρης, Μπαλάσκας, Στεφανίτσης.

Ολυμπιακός (Γιώργος Ζαραβίνας): Σπίκιτς 2, Μπογκούνοβιτς, Τζηράς 9, Λέμος 3, Μούγιτς, Μάλλιος 4, Κανδύλας, Σάνικης, Μπάγιος, Δεληχρήστος, Τινκίρ, Λιάπης, Τσιλιμπάρης, Αραπακόπουλος 3, Μιχαηλίδης, Τσίλης 8, Καρβατσκι.

Δίλεπτα: 5-7, Πέναλτι: 3/4 – 2/3

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected