Football League

Με σπουδαίο διπλό η επιστροφή της Καλαμάτας στις εθνικές κατηγορίες! (vid)

Ονειρεμένο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα της Football League έκανε η Μαύρη Θύελλα η οποία επιβλήθηκε 2-0 στο “Σταύρος Μαυροθαλασσίτης” του Αιγάλεω και έδειξε τα δόντια της με το καλημέρα στη σεζόν.

Οι “μελανόλευκοι” πήγαν στο Σίτι με την φορά της μεγάλης πρόκρισης στο κύπελλο Ελλάδος και πήραν μία άνετη νίκη παίζοντας με μυαλό και έξυπνη τακτική.

Η Καλαμάτα ξεκίνησε επιθετικά το ματς βρήκε το πρώτο γκολ με τον Βουκμίροβιτς ακριβώς με τη συμπλήρωση του ημιώρου και στη συνέχεια χωρίς να κλειστεί διαχειρίστηκε το παιχνίδι με το Αιγάλεω να αντιδρά στο δεύτερο μέρος χωρίς όμως να καταφέρνει να βγάλει τις μεγάλες φάσεις.

Τα πράγματα έγιναν πιο απλά για την ομάδα του Βασίλη Βούζα από τη στιγμή που οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες εξαιτίας της αποβολής του Μαγκάκη στο 71ο λεπτό.

Ο θρίαμβος της Μαύρης Θύελλας επισφραγίστηκε με ένα γκολ στο 90’ από τον Κασβιρόπουλο, ο οποίος νωρίτερα είχε περάσει αλλαγή στο παιχνίδι.

το φιλμ του αγώνα στο sport365.gr

Συνθέσεις

Αιγάλεω : Σικαλιάς, Τσαφταρίδης, Παπανικόλας, Γκότοβος, Μαγκάκης, Μπαξεβάνος (57’ Τσιτσάρης), Συριόπουλος (46΄Κατσικογιάννης), Τσιλιγκίρης, Φαρινόλα, Ροτζέριο, Ντιατά (46’ Συρεγγέλας)

Καλαμάτα : Στεφανάκος, Τσουβαλτσίδης, Γαλούπης, Μάκος, Ιντζίδης, Ζαχαρόπουλος, Μπάμπης, Στεργίδης, Κουϊρουκίδης, Βουκμίροβιτς (68’ Ράκιτς), Αλεξόπουλος (57’ Οσμάναγκιτς)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected