Κατηγορίες
Basket

Φιλικό στον Βόλο για τους Αετούς Βέροιας

Το τελευταίο παιχνίδι για την περίοδο της προετοιμασίας ενόψει της συμμετοχής τους στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής, δίνουν την Κυριακή 6/10 οι Αετοί Βέροιας.

Η ομάδα του Ντάνη Τυριακίδη θα ταξιδέψει το πρωί για τον Βόλο όπου θα αντιμετωπίσει την τοπική Νίκη, αντίπαλος των “ασπρόμαυρων” στον 3ο όμιλο αλλά και μία από τις ομάδες που θα διεκδικήσει την άνοδο στη Β Εθνική.

Όλοι οι παίκτες είναι διαθέσιμοι για την αυριανή αποστολή, όπου ο νεαρός τεχνικός θα έχει τη δυνατότητα να διαπιστώσει το επίπεδο ετοιμότητας, μία εβδομάδα πριν το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς.

Θυμίζουμε πως το τζάμπολ της Γ Εθνικής έχει οριστεί για την Κυριακή 13/10, με τους Αετούς να υποδέχονται στο ΔΑΚ “Βικέλας” τον επίσης νεοφώτιστο Αριστοτέλη Φλώρινας.

Κάλεσμα από τη Νίκη Βόλου

Το τελευταιο φιλικό παιχνίδι είναι το αυριανό και για τη Νίκη Βόλου, που απηύθυνε κάλεσμα στους φιλάθλους της ομάδας για να παρακολουθήσουν από κοντά την αναμέτρηση κόντρα στους Ημαθιώτες.

Αναλυτικά :

“Ακριβώς μια εβδομάδα πριν την επίσημη έναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Μπάσκετ Ανδρών, η Νίκη Βόλου δίνει τον τελευταίο της αγώνα προετοιμασίας, με αντίπαλο την ομάδα των Αετών Βέροιας.

Η Δ.Ε. καλαθοσφαίρισης της ομάδας μας καλεί όλους τους φίλους του μπάσκετ της πόλης μας να παραβρεθούν αυτή την Κυριακή (06/10, 18:00) στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Ιωνίας και να παρακολουθήσουν ένα δυνατό παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που θα αντιμετωπίσουμε και στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

* Γενική είσοδος 5€ (οικονομική ενίσχυση)
** Οι αθλητές των ακαδημιών μας θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι από ειδικά διαμορφωμένη κερκίδα”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected