Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Ξανά στον Εδεσσαϊκό ο Μωυσίδης

Επιστρέφει στον Εδεσσαϊκό ο Σεραφείμ Μωυσίδης.

Ο 29χρονος (17/04/1990) Θεσσαλονικιός αμυντικός αγωνίστηκε πέρσι στους “πράσινους”, όπου συνέβαλε τα μέγιστα στην πορεία της ομάδας στη Γ Εθνική. Τη φετινή σεζόν εντάχθηκε στο ρόστερ της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ, ωστόσο επέλεξε να αποχωρήσει για προσωπικούς λόγους.

Παλαιότερα θήτευσε σε Νίκη Βόλου, Παναιγιάλειο, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Παναιγιάλειο, Αναγέννηση Επανομής, Βύζαντα Μεγάρων και Μπρέσια U19.

Αναλυτικά :

“Ο Εδεσσαϊκός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ολοκλήρωση της μεγάλης επιστροφής του Σεραφείμ Μωυσίδη.

Για τον έμπειρο αμυντικό ποδοσφαιριστή δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις καθώς όλοι γνωρίζουν την ποδοσφαιρική του αξία.

Μετά από απουσία 3 μηνών με ένα μικρό πέρασμα στην ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ ο ποδοσφαιριστής για οικογενειακούς λόγους πήρε την απόφαση να επιστρέψει στον Εδεσσαϊκό.

Ο Σεραφείμ έχει γεννηθεί στις 17 Απριλίου του 1990,έχει ύψος 1,83 και αγωνίζεται κυρίως ως κεντρικός αμυντικός. Ξεκίνησε από μικρή ηλικία στις Ακαδημίες του κ. Κερμανίδη στην Θεσσαλονίκη. Το ταλέντο του και οι ικανότητες ξεχώρισαν αμέσως και σε ηλικία μόλις 13 χρονών ετοίμασε βαλίτσες για την Ιταλία όπου και έκατσε για μια πενταετία αγωνιζόμενος με τις μικρές ομάδες της Brescia.

Στα 18 του χρόνια επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό της Νίκης Βόλου. Συνέχισε την επαγγελματική του καριέρα σε ομάδες όπως η Καβάλα (Α),ο Βύζας Μεγάρων (Β), η Αναγέννηση Επανομής (Β) για να ακολουθήσουν ο Απόλλων Καλαμαριάς (Β) και ο Παναιγιάλειος (Β) όπου και στις δύο ομάδες διατέλεσε αρχηγός.

Έχει αγωνιστεί συνολικά σε 130 παιχνίδια στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, 120 στη Football League και έχει 7 συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδος.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected