Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Το 3×3 η Ρόδος και συνεχίζει!

Την τρίτη της συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής πέτυχε η Ρόδος η οποία επικράτησε με 2 – 0 στο Δημοτικό Στάδιο και του Αήττητου Σπάτων και έφθασε έτσι τους 10 βαθμούς στην κορυφή της βαθμολογίας του 6ου ομίλου.

Τα «ελάφια» δεν εντυπωσίασαν με την απόδοση τους και δεν μπόρεσαν να «πιάσουν» τον γνωστό καλό τους ρυθμό, όμως είχαν την ουσία και πήραν το πολύτιμο «τρίποντο» το οποίο τονώνει και άλλο την ψυχολογία τους ενόψει της συνέχειας.

Ο Αήττητος έδειξε καλά διαβασμένος και πιέζοντας αρκετά ψηλά ειδικά στην διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου δημιούργησε αρκετά προβλήματα στους γηπεδούχους που δεν μπορούσαν να αναπτυχθούν σωστά και να βρουν τους ελεύθερους διαδρόμους προς τον αντίπαλη εστία. Απόρροια αυτής της εικόνας ήταν το γεγονός ότι δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν πολλές ευκαιρίες, ωστόσο είχαν κάποιες σημαντικές βάση των οποίων θα μπορούσαν να ανοίξουν το σκορ νωρίτερα. Παρόλα αυτά, δεν …σπατάλησαν το ημίχρονο καθώς κόντρα στην εικόνα του παιχνιδιού βρήκαν τον τρόπο έστω και δύσκολα να ανοίξουν το σκορ και να πάνε έτσι στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα με άλλον αέρα.

Στην επανάληψη, το σκηνικό δεν διαφοροποιήθηκε αισθητά με τη Ρόδο να εξακολουθεί να αντιμετωπίζει τα ίδια προβλήματα και τον Αήττητο να νιώθει ότι μπορεί να κάνει τη ζημιά όσο το σκορ έμενε στο εύθραυστό 1–0. Και πραγματικά, τα «ελάφια» σε καμία περίπτωση δεν μπορούσαν να αισθάνονται ασφάλεια με αυτό το σκορ μέχρι που ένα παιδί που ήρθε από τον πάγκο, ο Βουργουτζής έδωσε την λύτρωση στο 85’ κάνοντας το 2–0 και «καθαρίζοντας» τον αγώνα.

το φιλμ του αγώνα στο news12

Συνθέσεις

ΑΣ Ρόδου : Πίτκας (87’ λ.τ. Τζήμας),Κανταρτζής, Σούλης, Παπαθανασίου, Νικολόπουλος, Μισέλ (75’ Χατζησάββας), Μπίσα, Κλιγγόπουλος (78’ Σταυλάς), Γιόνδης (80’ Βουργουτζής), Μπουντόπουλος

Αήττητος Σπάτων : Στεφανίδης, Γραμματίκας, Γερόλυμος, Κασάπης (76’ Χιλάϊ), Σπίτζος (64’ Στυλιανόπουλος), Βενέρης, Ξαγοράρης, Τζανουλίνος (54’ Τουσάϊ), Δρίτσας, Πρέντι, Αντζέλι (69’ Δόρης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected