Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

“‘Έσπασε το ρόδι” η Επισκοπή!

  • Επιμέλεια : Γαρυφαλλιά Σταματάκη

Την πρώτη της νίκη πανηγύρισε η Επισκοπή όπου επικράτησε του ΑΟ Αγίου Νικολάου με 1-0.

Η ομάδα του Ρεθύμνου υποδέχτηκε τον ΑΟ Αγίου Νικολάου στο Στάδιο του Γάλλου, όπου και πήρε το πρώτο της τρίποντο. Συγκεκριμένα στο 90’ ο Ξεπαπαδάκης εκτέλεσε κόρνερ, ο Μπρίτο ψηλότερα από όλους πήρε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο πρώτο μέρος το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο με δυνατές μονομαχίες κυρίως στο χώρο του κέντρου. Στο δεύτερο μέρος οι δύο ομάδες άλλαξαν εντελώς πρόσωπο, με την Επισκοπή να βρίσκει χώρους και να γίνεται πιο απειλητική. Μάλιστα ο ΑΟΑΝ κατάφερε να απειλήσει την εστία του Χανιωτάκη, χωρίς όμως να μετουσιώσει σε γκολ.

Το φιλμ του αγώνα:

23’ Ο Πίσπας με ατομική προσπάθεια πάτησε περιοχή, επιχείρησε το σουτ, όμως η μπάλα πέρασε κόρνερ.
36’ Ο Πολυχρόνης βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση για σουτ το οποίο και επιχείρησε, όμως η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ από το δεξί δοκάρι του Μπρόκου.
48’ Σουτ του Τσιριγώτη από τη γραμμή της περιοχής, η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Χανιωτάκη. Νωρίτερα ο Μπρόκος είχε ανατρέψει τον Λίμα μέσα στην περιοχή, κάνοντας τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται έντονα για πέναλτι.
62’ Αντεπίθεση του Μαρκάκη που βρέθηκε σε πολύ καλή θέση για σουτ, όμως ο Χανιωτάκης μπλόκαρε σταθερά.
67’ Σουτ του Τσιριγώτη μέσα από την περιοχή εξ επαφής ο Μπρόκος απομακρύνει σε κόρνερ.
74’ Εκτέλεση φάουλ του Ξεπαπαδάκη, η φάση σταμάτησε για επιθετικό φάουλ.
77’ Σου του Χατζόπουλου εκτός περιοχής, η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ.
90’ Εκτέλεση κόρνερ του Ξεπαπαδάκη, στο δεύτερο δοκάρι ο Μπρίτο με κεφαλιά έκανε το 1-0 για την Επισκοπή.
92’ Αντεπίθεση για τον ΑΟΑΝ με τον Μαρκάκη, ο οποίος έβγαλε την κάθετη στον Τσάγκα, όμως ο Χανιωτάκης μπλόκαρε σταθερά.
95’ Τετ α τετ του Γκελοσάνι, ο Μπρόκος απομακρύνει με αστάθεια προσωρινά. Τελική απομάκρυνση από τους αμυντικούς του ΑΟΑΝ και λήξη του αγώνα.

Συνθέσεις

ΑΟ Επισκοπής : Χανιωτάκης, Μπρίτο, Καρβουνιάρης, Ανδρικόπουλος, Μυρθιανός (71’ Ξεπαπαδάκης), Μίκιτς (84’ Γκελοσάνι), Πολυχρόνης (56’ Φουκαράκης), Λίμα, Ρότσα, Πίσπας (81’ Γκιόκας), Τσιριγώτης.

ΑΟΑΝ: Μπρόκος, Πολίτης, Ζέλιος, Σγουρός, Κέλι, Τσανάι, Αλμύρας (82’ Τσάγκας), Πιθαρούλης (42’ λ.τ. Καλογιαννίδης), Χατζόπουλος, Μαρκάκης, Μουζιούρας (87’ Μουτσάι).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected