Κατηγορίες
Football League

“Έκλεψε” τον βαθμό στο 92′ ο Θεσπρωτός!

Δραματικό σε εξέλιξη ματς στο Δημοτικό Στάδιο Αλμυρού, με τον Θεσπρωτό να παίρνει τον βαθμό της ισοπαλίας στις καθυστερήσεις!

Η ομάδα του Χουάν Ραμόν Ρότσα “έσπασε” το ρόδι στη φετινή Football League, χάρη στον γκολ του του Γώγου στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, κρατώντας ταυτόχρονα τον Ολυμπιακό Βόλου στους τρεις βαθμούς, όλους με ισοπαλίες.

Μετά το τέλος του αγώνα, οι φίλαθλοι που ακολούθησαν την ομάδα στον γειτονικό Αλμυρό, αποδοκίμασαν έντονα τον Θωμά Γράφα.

Το φιλμ της αναμέτρησης όπως περιγράφεται στο goalpost.gr

8′ Σέντρα του Στεφάνοβιτς από τα αριστερά, ο Τσιάρας πήρε την κεφαλιά με τη μπάλα να περνά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Θεσπρωτού
10′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Θεσπρωτό, σε σουτ του Κολλά μέσα από την περιοχή, μετά από μεταβίβαση του Ευθυμίου, η μπάλα σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Μακρυωνίτη.
18′ ΓΚΟΛ! Ο Κουτσιανικούλης με εξαιρετική ενέργεια έβγαλε τον Πόζογλου σε θέση βολής μέσα στην περιοχή, αυτός πλάσαρε και έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Κινάλη.
25′ Δυνατό σουτ του Σκοπελίτη η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κινάλη
29′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Ο “κεραυνός” του Στεφάνοβιτς βρήκε πρώτο το οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια στο αριστερό για να σωθεί η εστία του Θεσπρωτού από βέβαιη παραβίαση.
30′ Νέα ευκαιρία με τον Στεφάνοβιτς, το σουτ του Σέρβου είχε κατεύθυνση προς τα δίχτυα, η μπάλα χτύπησε σε σώμα αμυνόμενου και πέρασε κόρνερ
31′ Το κόρνερ εκτελέστηκε ο Παπαϊωάννου πήρε την κεφαλιά με τον Κινάλη να αποκρούει σωτήρια στερώντας από τον Ολυμπιακό το δεύτερο γκολ
41′ Κεφαλιά του Ντάλα Κόστα μετά από σέντρα από τα δεξιά, η μπάλα πέρασε παράλληλα από την εστία του Γιδόπουλου
62′ Ωραία μπαλιά του Κουτσιανικούλη στον Πόζογλου, το σουτ του τελευταίου πέρασε έξω από το αριστερό δοκάρι του Κίναλη. Καλή ευκαιρία για τον Ολυμπιακό
64′ Ωραία προσπάθεια του Γώγου, την τελευταία στιγμή ο Τσιάρας με ωραίο τάκλιν έβγαλε τη μπάλα κόρνερ
77′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Θεσπρωτό. Ο Γιδόπουλος σωτήρια απέκρουσε τη μπάλα στο σουτ του Ραμίρεζ μέσα από την περιοχή
84′ Φοβερό σουτ του Ραμίρεζ έξω από την περιοχή η μπάλα πέρασε έξω από το δεξί δοκάρι του Γιδόπουλου
90+2′ ΓΚΟΛ! Ο Γώγος με σουτ μέσα από την περιοχή έγραψε το 1-1

Συνθέσεις

Ολυμπιακός Βόλου : Μακρυωνίτης (22′ λ.τ. Γιδόπουλος), Γραικός, Μπουτζίκος, Βοσνακίδης, Παπαϊωάννου, Τσιάρας, Ρόκας, Σκοπελίτης, Κουτσιανικούλης, Στεφάνοβιτς (60′ Ντούνης), Πόζογλου (70′ Τσίτας).

Θεσπρωτός : Κίναλης, Δημητρούλας, Ζερβιλάκης, Νόνης, Σταυρίδης (89′ Κωνσταντίνου), Βιγιαφάνε, Κολτσίδας, Μπίκας (46′ Γώγος), Ευθυμίου (71′ Ραμίρεζ), Κολλάς, Ντάλα Κόστα.

φωτ. theball.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected