Κατηγορίες
Γενικά

«Χ»αμένοι και οι δύο στην Ιεράπετρα

  • Επιμέλεια : Γαρυφαλλιά Σταματάκη

Ισόπαλοι αναδείχθηκαν ΟΦ Ιεράπετρας και Διαγόρας Ρόδου, με τους φιλοξενούμενους να μένουν με δέκα παίκτες από πολύ νωρίς στο παιχνίδι.

Συγκεκριμένα ο δείκτης του σκορ κόλλησε στο μηδέν με τις δύο ομάδες να δημιουργούν εκατέρωθεν ευκαιρίες, χωρίς όμως να τις μετουσιώνουν σε γκολ. Μάλιστα, στο πρώτο μέρος, οι γηπεδούχοι είχαν ελαφρώς την υπεροχή στον αγωνιστικό χώρο, καταφέρνοντας να κλείσουν το Διαγόρα στα καρέ του. Στο 28ο λεπτό της αναμέτρησης ο Κασνετζής αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα για επικίνδυνο μαρκάρισμα πάνω στον Αναστασόπουλο, αφήνοντας την ομάδα του με παίκτη λιγότερο.

Στο δεύτερο μέρος η εικόνα δεν άλλαξε και πολύ, με τις δύο ομάδες να ανεβάζουν ρυθμούς και παρά το γεγονός ότι ο Διαγόρας αγωνιζόταν με δέκα παίκτες, κατάφερε να πιέσει ψηλότερα τον ΟΦΙ κατά το διάστημα 61’-85’. Οι ασπρόμαυροι κατάφεραν να βγάλουν αντίδραση στον εναπομείναντα χρόνο για τη λήξη του παιχνιδιού, χάνοντας αρκετές κλασικές ευκαιρίες αλλά και τετ α τετ.

Το φιλμ του αγώνα:

4’ Σουτ του Παπαδόπουλου από τη γραμμή της περιοχής, η μπάλα πέρασε άουτ.
7’ Απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Χιντζίδη, ο Τσέλιος απομακρύνει σε πλάγιο. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Καραγιάννης για τον Κατσικοκέρη ο οποίος έκανε σέντρα σουτ όμως ο Τσέλιος μπλόκαρε σταθερά.
15’ Εξαιρετικό κοντρόλ του Καραγιάννη μέσα στην περιοχή, έκανε τη σέντρα σουτ, όμως ο Τσέλιος μπλόκαρε σταθερά.
28’ Κόκκινη κάρτα στον Κασνετζή για επικίνδυνο μαρκάρισμα στον Αναστασόπουλο (δεύτερη κίτρινη). Εκτέλεση του Χιντζίδη απευθείας, η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι, όμως υπήρξε υπόδειξη για οφσάιντ νωρίτερα.
41’ Σουτ του Καραγιάννη πάνω στην κίνηση, η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.
45+1 Κούρσα του Μπουρλάκη για τον Κέρι, με τον Καραγκιολίδη εξουδετερωμένο, πρόλαβαν οι αμυντικοί του ΟΦΙ και απομάκρυναν.
48’ Εκτέλεση φάουλ του Κέρι από τα αριστερά ο Μπαρμπαρούσης με γυριστό σουτ έστειλε την μπάλα στην αγκαλιά του Καραγκιολίδη.
51’ Σέντρα σουτ του Ηλιάδη, ο Καραγκιολίδης μπλοκάρει ψηλότερα από όλους.
53’ Εξαιρετική ευκαιρία για τον Διαγόρα με τον Γεωργίου να βγαίνει σε τετ α τετ, έκανε το γύρισμα για τον Κέρη, όμως υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ.
60’ Σουτ του Σκόνδρα μέσα από την περιοχή, άουτ.
61’ Τετ α τετ του Γεωργίου που θέλησε να κρεμάσει τον Καραγκιολίδη, όμως η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ.
69’ Εκτέλεση φάουλ του Κέρι απευθείας, η μπάλα πέρασε απ όλους, άουτ.
70’ Τετ α τετ του Πατσαρούχα ο Καραγκιολίδης αποκρούει, νέο σουτ από τον ίδιο παίκτη διπλή απόκρουση του τερματοφύλακα του ΟΦΙ, απομακρύυνουν τελικά οι αμυντικοί.
74’ Κεφαλιά του Μπουρλάκη υπό πίεση, η μπάλα ελάχιστα άουτ.
80’ Σουτ πάνω στην κίνηση του Γλυνού, η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.
83’ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κέρι λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Καραγκιολίδη.
84’ Σουτ του Μπαρμπαρούση μεσα στην περιοχή, ο Καραγκιολίδης απομακρύνει, προ του Γλυνού ο Χιντζίδης σε κόρνερ.
87’ Τετ α τετ του Μηνά, ο Τσέλιος απομακρύνει με αστάθεια, ο Σέχου έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ.
90+2’ Σέντρα σουτ του Σέχου για τον Μέμο εντός περιοχής, ο τελευταίος κόβεται.

Συνθέσεις

ΟΦΙ (Γ. Μάγγος): Καραγκιολίδης, Καραγιάννης (75’ Μέμος), Χιντζίδης, Σέχου, Τζελέπης, Σμίλτος, Βογιατζής (36’ Παπαδόπουλος), Σκόνδρας, Κατσικοκέρης, Αποστολόπουλος (55’ Μηνάς), Αναστασόπουλος.

Διαγόρας Ρόδου (Π. Ρουτζιέρης): Τσέλιος, Ευαγγελιδάκης, Παπαδόπουλος (65’ Πατσαρούχας), Ηλιάδης, Προβατίδης, Κασνετσή, Γεωργίου (90+1’ Μανωλάκης), Καρπαθάκης, Κέρι (86’ Ναβάλοφ), Μπουρλάκης (75’ Γλυνός), Μπαρμπαρούσης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected