Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Λαλάνα, ο…από μηχανός Θεός για τη Λίβερπουλ! (vid)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν καλύτερη από τη Λίβερπουλ στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς, προηγήθηκε με τον Ράσφορντ, όμως ο Λαλάνα σκόραρε στο 85ο λεπτό, έσωσε τους κόκκινους και κράτησε το αήττητο.

Μοιρασιά στο μεγάλο ντέρμπι του αγγλικού ποδοσφαίρου, καθώς Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ ήρθαν ισόπαλες με 1-1 στο Ολντ Τράφορντ για την 9η αγωνιστική. Οι κόκκινοι κατάφεραν να παραμείνουν αήττητοι, παρόλο που έχασαν τους πρώτους τους βαθμούς στο πρωτάθλημα, σε ένα παιχνίδι όπου δεν έπιασαν καλή απόδοση και οι γηπεδούχοι σε γενικές γραμμές ήταν ανώτεροι.

Η Γιουνάιτεντ ήταν παθιασμένη, πήγαινε δυνατά σε όλες τις μονομαχίες και φαινόταν να θέλει πιο πολύ το ματς. Ένα ματς που είχε στα χέρια της για 85 λεπτά και μάλιστα με αρκετά καλή εμφάνιση, προτού ο απροσδόκητος ήρωας, Άνταμ Λαλάνα σώσει την παρτίδα για τους κόκκινους. Ο Λαλάνα, ο οποίος ήταν ξεχασμένος ακόμη και για τους φίλους της Λίβερπουλ και είχε να σκοράρει από τον Μάιο του 2017, ήταν αυτός που λύτρωσε την ομάδα του Κλοπ, διατήρησε το αήττητο και μια ασφαλής διαφορά από τη Μάντσεστερ Σίτι στη βαθμολογία.

Ο Λαλάνα αποδείχθηκε χρυσή αλλαγή και με το γκολ του έδωσε τον βαθμό (1-1) στη χειρότερη φετινή Λίβερπουλ, ενώ από την άλλη η Γιουνάιτεντ που ήταν βελτιωμένη, πρέπει να νιώθει χαμένη από το αποτέλεσμα, αλλά και από τη θέση της στη βαθμολογία, καθώς βρίσκεται στην 13η θέση.

Η Λίβερπουλ λοιπόν που φάνηκε να επηρεάστηκε πολύ από την απουσία του Σαλάχ, παρέμεινε στην κορυφή της Premier League, όμως πλέον η Σίτι βρίσκεται στο -6, δίνοντας νέο ενδιαφέρον. Από την άλλη η Γιουνάιτεντ βολοδέρνει στη 13η θέση με μόλις 10 βαθμούς σε 9 ματς.

Συνθέσεις

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα Γιανγκ, Ρόχο, Λίντελοφ, Μαγκουάιρ, Μπισάκα, Φρεντ, Περέιρα (90′ Γουίλιαμς), Τζέιμς, ΜακΤόμινεϊ, Ράσφορντ (84′ Μαρσιάλ)

Λίβερπουλ: Αλισον, Μάτιπ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Αρνολντ, Βαϊνάλντουμ (82′ Κεϊτά), Χέντερσον (71′ Λαλάνα), Φαμπίνιο, Φιρμίνο, Μανέ, Οριζί (60′ Τσάμπερλεϊν)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected