Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Στον Πόρο ο Leonardo Senka

Την απόκτηση του Λεονάρντο Σένκα ανακοίνωσε ο ΑΟ Πόρου.

Ο 22χρονος (26/02/1997) Αλβανός μεσοεπιθετικός έμεινε ελεύθερος από τον Λεβαδειακό, ενώ παλαιότερα αγωνίστηκε ως δανεικός από τους “πράσινους” σε Αμβρυσσέα Διστόμου και ΑΟ Θήβα.

Αναλυτικά :

“Ο ΑΟ Πόρος ανακοινώνει την απόκτηση του Λεονάρντο Σένκα, γνωστός από τη θητεία του στον Λεβαδειακό, με τον οποίο μέτρησε τρεις συμμετοχές στη Super League.

O 22χρονος μεσοεπιθετικός βρίσκεται ήδη στο Ηράκλειο, ξεκίνησε προπονήσεις και θα είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας από το μεθεπόμενο παιχνίδι με τον Πανακρωτηριακό στα Χανιά. Καλωσορίζουμε το Λεονάρντο στην οικογένεια του Πόρου και πιστεύουμε ότι θα μας βοηθήσει με την παρουσία του για μία καλή πορεία στη Γ’ Εθνική”.

Ποιος είναι

Ο Λεονάρντο Σένκα γεννήθηκε στις 26 Φεβρουαρίου 1997 στην Αλβανία κι έχει ύψος 1.73μ. Η φυσική του θέση είναι δημιουργικός – επιθετικός μέσος, ενώ μπορεί ν’ αγωνιστεί με την ίδια ευχέρεια στο δεξί αλλά και αριστερό “φτερό”. Είναι ντριπλαδόρος, πατάει περιοχή και γενικά μπορεί να βοηθήσει στο δημιουργικό κομμάτι. Τέλος Αυγούστου του 2016 υπέγραψε 5ετές επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Λεβαδειακό (προωθήθηκε από τους Νέους του συλλόγου στην πρώτη ομάδα) με τον οποίο κατέγραψε 3 συμμετοχές στη Super League τη σεζόν 2016-2017 και άλλες τόσες στο Κύπελλο Ελλάδος την ίδια σεζόν. Το καλοκαίρι του 2017 δόθηκε δανεικός από τους Βοιωτούς στη Θήβα και πέρυσι στον Αμβρυσσέα Διστόμου (ομάδες Γ’ Εθνικής). Αρχές Οκτωβρίου ο παίκτης έλυσε τη συνεργασία του με τον Λεβαδειακό με τον Πόρο να τον κάνει δικό του ως ελεύθερο”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected