Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

“Γκραν-γκινιόλ” ματς στο Καρπενήσι, ο Δίας ισοφάρισε στο 97′! (photos)

«Έμφραγμα» στο 97΄ για την Ποταμιά που ισοφαρίστηκε σε 2-2 από τον Δία Δίου, χάνοντας μέσα από τα χέρια της τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Ο αγώνας διεξήχθη το Σάββατο 26 Οκτωβρίου στο Δημοτικό στάδιο Καρπενησίου και άρχισε στις 4 το μεσημέρι. Ήταν στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής του 3ου Ομίλου της Γ΄ Εθνικής, έγινε κάτω από ηλιοφάνεια, καλές καιρικές συνθήκες και παρουσία 200 περίπου θεατών.

Η Ποταμιά του Γιάννη Φλωράκη έφτασε μια «ανάσα» από την πρώτη της νίκη στην Γ΄ Εθνική, αφού στο 97΄ και στην τελευταία φάση του ματς ήρθε η ισοφάριση. Οι Ευρυτάνες είχαν μείνει πολύ νωρίς πίσω στο σκορ στο 8΄, όμως στο 40΄ με τον Αλέξανδρο Γενιτσαρόπουλο και στο 57΄ με τέρμα του Χρήστου Λέρη έκαναν την ολική ανατροπή, κρατώντας την πολύτιμη νίκη μέχρι την τελευταία φάση του ματς.

Ο Δίας Δίου του Τάσου Ιωαννίδη μπήκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο παιχνίδι, αφού ο Δημήτρης Καλαμπάκας άνοιξε το σκορ στο 8ο λεπτό, όμως οι συνέχεια δεν ήταν η αναμενόμενη για τους δευτεραθλητές Πιερίας, αφού βρέθηκαν στο τελευταίο 30λεπτο του ματς να «κυνηγούν» το σκορ έχοντας πολλές χαμένες ευκαιρίες. Το τέρμα με φάουλ στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων του Βασίλη Νάκα έδωσε την «παρτίδα» δείχνοντας τον βαθμό στο Δία.

Την επόμενη (7η) αγωνιστική στις 3 Νοεμβρίου η Ποταμιά αγωνίζεται ξανά στο Καρπενήσι ενάντια στον Διαγόρα Στεφανοβικείου, ενώ ο Δίας Δίου παίζει εντός έδρας με την Αταλάντη. Η ομάδα της Πιερίας έφτασε στους τέσσερις βαθμούς, ενώ οι Ευρυτάνες τους δύο

το φιλμ του αγώνα και φωτογραφίες στο evrytaniasport

Συνθέσεις

ΑΟ Ποταμιάς (Γιάννης Φλωράκης): Ανδρούτσος, Αθανασόπουλος, Γιαννακόπουλος, Ξαγάρας, Φαρμάκης, Κατσαρής, Νούλας (66′ Ζαλοκώστας Δ.), Λέρης, Ρόμαν (84′ Μπόνιας), Γενιτσαρόπουλος (88′ Σταμούλης), Χρυσικός (79′ Μπουμπουρής)

Δίας Δίου (Τάσος Ιωαννίδης): Ουσταμπασίδης, Παναγιωτίδης Γ. (74′ Νάκας), Δερμίσης, Νίκου, Λιόλιος, Καραθάνος, Καλαμπάκας, Τοπαλίδης, Καλουσίδης, Παναγιωτίδης Α., Λαζαρίδης (46′ Μανίκας)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected