Κατηγορίες
Super League 2

Αλώβητος ο Απόλλων από τα Χανιά

Πικρή ήττα γνώρισαν τα Χανιά, χάνοντας στο πρώτο φετινό τους εντός έδρας παιχνίδι από τον Απόλλωνα Σμύρνης με 1-0.

Η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη μπορούσε στα τελευταία λεπτά να σκοράρει, έχοντας τουλάχιστον τρεις μεγάλες στιγμές με τους Κάσσο και Κουσκουνά.

Η εμφάνιση της χανιώτικης ομάδας ειδικότερα στο πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά καλή, αλλά στην επανάληψη ο Απόλλων μετά την επίτευξη του γκολ από το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μπεντινένλι στο 55’, το οποίο κέρδισε ο ίδιος από την ανατροπή του Ανδρέου έδειξε να αποκτά τον έλεγχο στον αγωνιστικό χώρο.

Είναι γεγονός ότι τα Χανιά καθυστέρησαν να βγουν μπροστά για να πιέσουν για την επίτευξη του 1-1, χάνοντας το τελευταίο ουσιαστικά δεκάλεπτο τρεις καλές ευκαιρίες με τους Κάσσο και Κουσκουνά.

Τα Χανιά διαμαρτύρονται ωστόσο και για ένα πέναλτι για χέρι του Λαρέα, αλλά ο διαιτητής, Τσακαλίδης αποφάσισε να δώσει συνέχεια στο παιχνίδι.

το φιλμ του αγώνα στο athlitiko.gr

Συνθέσεις

ΠΑΕ Χανιά (Αλέκος Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Ανδρέου (65’ Βρεττός), Γρομητσάρης, Σωτηράκος, Κάσσος, Ουνγιαλίδης, Μουμίν, Παναγιωτούδης, Λεοζίνιο (68’ Ναζλίδης), Αρναρέλλης (80’ Δημητριάδης), Κουσκουνάς.

Απόλλων Σμύρνης (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Ζησόπουλος, Λαρέα, Χουχούμης, Αγροδήμος, Παυλίδης (89’ Κύργιας), Μπλάζιτς (78’ Λαγός), Μπεντινέλι, Βάρκας, Καραγκούνης (68’ Μπαστιάνος), Μαρκόφσκι

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected